11 / 05 / 2024

eko yapı dergisi LEED Green Associate Eğitimleri ne zaman yapılacak

eko yapı dergisi LEED Green Associate Eğitimleri ne zaman yapılacak

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Green Associate Eğitimleri 2014 yılında da planlanan dört organizasyonla devam ediyor...

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Sur Yapı Capital 500 listesinde 251'nci sırada!

Türkiye’de ilk defa ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen, en büyük 500 özel şirketin sıralandığı "Capital 500" listesinde Sur Yapı 251'nci sırada yerini aldı. 

Nijerya Eko Atlantic City, Dubai olur mu?

'Afrika'nın Dubaisi' olma iddiasını taşıyan ve deniz doldurularak yapılan Nijerya'nın büyük projesi Eko Atlantic City hem doğa hem de insanlar açısından birçok risk taşıyor...

Ant Yapı iş sağlığı ve güvenliğine önem veriyor!

Ant Yapı, bünyesindeki antiye, otel, merkez birimlerinde sürdürdüğü iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerini EQ Dergisi'ne anlattı... 

Gayrimenkul sektöründe Yap-Yaşat modeli!

Capital Dergisi yazarlarından Güven Borça, gayrimenkulde yeni dönem olan Yap-Yaşat modelini açıkladı ve değerlendirdi. İşte, Güven Borça'nın yazısı... 

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Ant Yapı her koşulda yatırıma devam etti!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında geçmişten bugüne Ant Yapı'yı anlattı. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Soyak Yapı’ya Real Estate Stars’dan 2 ödül!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Işıklar Yapı Ürünleri Eko Klinker 5 Mayıs'ta!

Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin düzenlediği basın etkinliği Eko Klinker, 5 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da, The Plaza Otel'de gerçekleşecek.

eko yapı dergisi LEED Green Associate Eğitimleri ne zaman yapılacak Haberi

eko yapı dergisi LEED Green Associate Eğitimleri ne zaman yapılacak


Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği 'Yeşil Rapido' LEED Green Associate Eğitimleri 2014 yılında da planlanan dört organizasyonla devam ediyor.  Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)'de gerçekleşecek bu etkinliklerle Türkiye'de ilk kez, malzeme üreticilerinin ve bina üreticilerinin desteği ile bina üretiminde aktif görev alan yaklaşık 300 yapı sektörü profesyoneli ücretsiz LEED Green Associate eğitimi aldıklarına dair sertifika sahibi olacaklar.


'Yeşil Rapido' LEED Green Associate Eğitimleri'nin ilki 27 Eylül 2013 tarihinde CNR Fuar merkezinde gerçekleştirilen BEST'13 Fuarı içerisinde yapıldı. Türkiye'nin önde gelen yeşil malzeme üretici-temsilcilerinin desteği ile gerçekleşen Yeşil Rapido etkinliğinin ilkinin Platin Sponsorları Eczacıbaşı'nın Vitra Artema markası ve ETY İnşaat olurken; Trakya Cam, Tarkett Zemin Kaplamaları ve Dörken Sistem Altın Sponsor; AKG Gaz Beton, Rehau ve Schüco Gümüş...