06 / 05 / 2024

ekolojik kent projesi

ekolojik kent projesi

(GAİMDER) Başkanı ibrahim Apa ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Apa, belediyeden Ekolojik Kent projesinin müteahhitlere daha iyi tanıtılması ve bilgilendirilmesi için de destek istedi.

Gaziantep Ekolojik Kent üniversite öğrencileri tarafından tanıtıldı!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) teknoloji transfer ofisi desteği ile GAÜN Sporium’da açılan Proje Pazarı’nda bu yıl 5 dalda 104 eser sergilendi. Değerlendirme sonucu ilk üç dereceye giren projelere toplam 21 bin TL ödül verildi

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

5 soruda ekolojik koridor projesi!

Ekolojik koridorlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geliştirilen projeyle Türkiye'nin biyolojik çeşitliliği, fauna ve florası gibi doğal habitatları koruma altına alıyor.

Aladağ Belediyesi'nden ekolojik panorama projesi!

Uçsuz bucaksız ormanları, şelaleleri, yalçın kayalıkları, bozulmamış doğasıyla Torosların eteğinde saklı bir cennet olan Aladağ ekolojik panorama projesiyle gündemde. 

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Nevadium Batıkent Konutları fiyat listesi!

Üç blok olarak hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesi Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzası taşıyor. Nevadium Batıkent Konutları fiyat listesi 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Nevadium Batıkent Evleri ne zaman teslim?

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile yükselen Nevadium Batıkent projesi Ankara'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

ekolojik kent projesi Haberi

ekolojik kent projesi

GAİMDER'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette Şahin, GAİMDER üyelerine "Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım" önerisinde bulunduğu belirtildi. 


GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep'te inşaat sektörü başta olmak üzere üyelerinin yaşadığı sorunları Şahin'e anlattı. 


Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirten Apa, GASKİ ve imar altyapısının yanı sıra meslektaşlarının yaşadığı ve kendilerine ilettiği çeşitli problemlerin çözümü için Şahin'den destek istedi. 


Sektörün sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Apa şunları kaydetti: "Daha önce Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi nezdinde girişimler yaptık. TEDAŞ yöneticileri ile bir araya geldik. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık, Büyükşehir Belediyesi ile de bu kapsamda bir araya geldik. 


Sizlerin bu konuda duyarsız kalmayacağınızı biliyoruz. Bu düşünceden hareketle, sorunlarımızın ortak akılla çözüme kavuşmasından yanayız. Daha iyi ne yapabiliriz. Belediye ile ortak...