18 / 05 / 2024

ekonomik işbirliği toplantısı

ekonomik işbirliği toplantısı

Kenya’nın Nairobi kentinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Çevre Bakanları İstişare Toplantısına katılan Bakan İdris Güllüce'nin Ekim 2014'teki toplantının İstanbul'da yapılması önerisi kurul tarafından kabul edildi.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Avrupa Birliği'nden sürpriz para adımı! Uygulamama kararı alındı

Avrupa Birliği çok sıkı tuttuğu ekonomik mali kurallarını Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulamama kararı aldı. AB, pandemi döneminde başlattığı uygulamaya kaldığı yerden devam edecek. Birlik, kamu harcamalarını son dönemde oldukça yükseltmişti.

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran'da!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Işığında İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da!

RE-PIE, Turkmall’a ait dört alışveriş merkezini gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak.Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da yapılacak.

Malatya Yamaç'ta Kentsel Dönüşüm Gerçeği toplantısı yapıldı!

CHP II Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm Gerçeği' toplantısı ile vatandaşlarla buluşan uzmanlar, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Anahtar Proje, Torti Gallas işbirliği toplantısı 24 Şubat'ta!

Türkiye’de kentsel dönüşüm alanına getirdiği çözüm önerileriyle, sektörde kısa sürede öncü konuma gelen Anahtar Proje ve ABD’nin en büyük şehir planlama firması Torti Gallas işbirliğinin açıklanacağı toplantı 24 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

Çukurova Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı yapıldı!

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Adana’da yapıldı. Başkan Kocamaz toplantıda önemli açıklamalar yaptı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iklim değişikliği toplantısı 7 Ağustos'ta!

İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu Bakan Güllüce’nin başkanlığında toplanıyor. Toplantı toplantısı 7 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecektir.

Avrupa Birliği ECRAN 2015 İklim toplantısı yapıldı!

“2015 İklim Anlaşmasına Yönelik Ulusal Katkı Niyetleri” konulu, AB Çevre ve İklim Değişikliği Bölgesel Katılım Ağı (ECRAN) Toplantısına Katılım Sağlandı. Toplantıya 9 ülkeden ve AB Komisyonundan üst düzey katılım sağlandı.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ekonomik işbirliği toplantısı Haberi

ekonomik işbirliği toplantısı


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya’nın Nairobi kentinde Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) tarafından düzenlenen Çevre Bakanları İstişare Toplantısına katıldı.

Ulusal Çevre Politikaları ve Çevre Üzerine Bölgesel İşbirliği konulu toplantıda konuşma yapan Bakan Güllüce, Ekonomi İşbirliği 5. Bakanlar Toplantısının 2014 yılının Ekim ayı içerisinde İstanbul’un ev sahipliğinde yapılmasını önerdi. Bakan Güllüce’nin bu önerisi kurul tarafından kabul edildi. Böylece bu yılın Ekim ayı içerisinde Ekonomi İşbirliği 5. Bakanlar toplantısı İstanbul’da gerçekleştirilecek.



Bakan Güllüce, BM Çevre Meclisi Bakanlar Kurulu toplantısında neler söyledi? İşte o konuşması!


Kenya Devlet Başkanı'ndan Bakan Güllüce aracılığıyla Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'a selam! Detaylar için tıklayın!


Bakan Güllüce, Kenya'da hangi ülke mevkidaşlarıyla buluştu? Detaylar için tıklayın!


Türkiye'den Kenya'ya çevre desteği! Detaylar için tıklayın!


İdris Güllüce, AÇA'da neler söyledi? Öğrenmek...