15 / 06 / 2024

ekonomiye 38 milyonluk kaynak

ekonomiye 38 milyonluk kaynak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlanıyor...

Ilgaz Tüneli ekonomiye yıllık 38 milyon 200 bin TL kazandıracak!

Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek olan Ilgaz Tüneli, 2016 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.Ilgaz Tüneli’nin Türkiye ekonomisine yıllık 38 milyon 200 bin TL getirisinin olması bekleniyor.

Sanpark Otopark Sistemi 38. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan 38. Yapı Fuarı ilgine ürünlere ve çözümlere sahne oluyor. 17 bin 400 çeşit ürünün sergilendiği fuarda Sanpark da otopark sorununa hızlı çözüm sunarak 50 metrekareye 50 araç sığdırıyor.

38. Yapı Fuarı'nda yalıtım öne çıktı!

38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'a Türkiye’de enerji tasarrufunu sağlamak, binalarda enerji verimliliği için bilinç yaratmak ve enerjideki kayba dikkat çekmek üzere başlattığı “Yalıtım Tasarruftur” kampanyası ile katıldı.

Kale Endüstri Holding 38. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Kale Endüstri Holding, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdüren “38. Yapı Fuarı–Turkeybuild”de yenilikçi ürün ve çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Kalekim 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da yerini aldı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, her yapıya özel teknik çözümler sunan yenilikçi ürünleri ile ‘38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da fark yarattı..

38. Yapı Fuarı Tüyap'ta açıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması, 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuarda, 1.250 üretici firmanın yer alacak.

Baumit 38. Yapı Fuarı'nda dış cephelere özel ürünler sunacak!

Baumit, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2015’de Baumit Design Life konsepti ile özellikle dış cephelere özel ürünlerini ön plana çıkarıyor.

38. Yapı Fuarı 21 Nisan'da başlıyor!

Türkiye İMSAD bu yıl 38. Yapı Fuarına 50 sanayici ve 10 sektör derneğiyle katılacak. Çimentodan boyaya, demir-çelikten seramiğe, camdan ısıtma-soğutma ürünlerine kadar 30 farklı alt sektör yer alacak.

DYO, 38. Uluslararası Yapı Fuarı'na katılıyor!

38. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 21 – 25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. DYO, yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren fuarda 3’üncü salon ve 261 numaralı standda ziyaretçileriyle buluşac

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

DuPont Yapı Çözümleri 21 Nisan'da 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Yapı ve inşaat sektörleri için bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren DuPont Yapı Çözümleri yeni buluşu DeepColour Technology ile üretilen kahverengi serisi ilk kez 38. Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Hekim Holding İstanbul 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. şirketleri ile İstanbul 38. Yapı Fuarı’nda..

Keten İnşaat sektördeki 38.yılını kutluyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

ekonomiye 38 milyonluk kaynak Haberi

ekonomiye 38 milyonluk kaynak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Güllüce, yaptığı açıklamada, hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlandığını ve hammadde kaynaklarının yüzde 90 korunduğunu belirtti. Su tüketiminde yüzde 40 tasarruf gerçekleştirildiğine işaret eden Bakan İdris Güllüce, atık su kirlenmesinde yüzde 76, hava kirlenmesinde yüzde 86, maden atıklarında ise yüzde 96 azalma sağlandığını...