02 / 06 / 2024

ekopark

ekopark

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ekoparkı İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ekoparkın hem şehrin çehresini değiştireceğini hem de Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

İzmit Ekopark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından 40 dönümlük bir alanda yaptırılan Ekopark hizmete açıldı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, burada yaptığı konuşmada, İzmit'in çehresini değiştirerek, kente ayrı bir değer kattıklarını belirtti.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Karkamış Sulak Alanı 'Ekopark' projesi ile can bulacak!

Türkiye'deki ulusal öneme sahip 45 sulak alandan biri olan Karkamış-Nizip Taşkın Ovası Sulak Alanı için kapsamlı bir çalışma sonucunda "Ekopark Projesi" hazırlandı...

Trabzon Ortahisar yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçedeki yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, Pazarkapı, Ekopark, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nden bahsetti.

Trabzon Ekopark 20 Ağustos'ta açılacak!

Trabzon'da Beşirli Mahallesi sahilinde yapımı devam eden "Ekopark", 20 Ağustos'ta vatandaşların hizmetine sunulacak.

Trabzon Ortahisar Ekopark'ına kavuşuyor!

Ortahisar Belediyesi tarafından bölgenin turizm potansiyelini geliştirmek ve doğal yaşam alanlarını artırmak için oluşturulan "Ekopark" tamamlanmak üzere.

EkoPark Otoparkı hizmete açıldı!

İSPARK tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yolcular için inşa edilen EkoPark Otoparkı hizmete açıldı. Bin 600 araçlık otopark, yaşanan yoğunluğa çözüm üretecek.

İskenderun'a Ekopark inşa edilecek!

Hatay İskenderun İlçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 50 dönümlük bir alan üzerine 'Ekopark' yapacaklarını söyledi. Ekopark'ın, Türkiye'de örnek bir proje olduğunu ifade eden Dingil, projenin İskenderun'a ayrı bir prestij katacağını söyledi.

Mehmet Tüzel, Ekopark Projesi için Cumhurbaşkanından destek istedi!

Mehmet Tüzel, Cumhurbaşkanının Sorgun ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada Osman Coşkun tarafından hazırlanan ve Sorgun ilçesinin gelişimine büyük katkı sağlayacak “Sorgun Ekopark” projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi.

Sorgun Ekopark Projesi'ne tam not!

Yozgat’ın Sorgun İlçesi'nde kurulan bu güne kadar ulusal düzeyde önemli çalışmaların altına imza atan “Sorgun Platformu”nun başkan ve yönetim kurulu üyeleri,Osman Coşkun’u Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Yozgat Sorgun'daki eski maden sahası ekopark olacak!

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ Genel Müdürü Osman Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki eski maden sahasının rehabilite edilerek "ekopark"a dönüştürülmesi için bir milyon 400 bin metrekare alanda proje hazırlandığını belirtti.

Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Batı Hayat Konutları 3 projesi 35 adet daireden oluşuyor. Konut alanlarının 157 metrekareden başladığı proje Ostim Ekopark'ın karşısında bulunuyor. Peki Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Ostim Ekopark imar planı değişikliği askıda!

Ankara Yenimahalle Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ostim OSB 42709 ada 1 ve 2 sayılı parseller ve 42710 ada 2 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri askıda...

ekopark Haberi

ekopark

İSKENDERUN Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a bölgenin en büyük eko parkını yapacaklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eko parkın İskenderun’un çehresini değiştireceğini kente ayrı bir değer katacağını belirtti. 50 dönümlük Eski Karayolları arazisine yapılması planlanan Ekopark'ın, Türkiye'de örnek bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, ”Hiçbir ayrım gözetmeden yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çevre konusunda çok hassasız. İskenderun'a ayrı bir prestij katacak Ekopark, yeşille doğayla vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak” dedi. 


ENGELLİLER UNUTULMADI 


Başkan Dingil, “Yürüyüş yoluna aks boyunca pergolalar ve oturma birimleri oluşturulacak. Spor aktivitelerinin bir arada gerçekleştirilebileceği futbol, basketbol ve tenis sahalarına yer verilecek. Spor sahalarının hemen bitiminde açık hava fıtness ekipmanları konulacak. Kullanılan fitness ekipmanları aynı zamanda engelli vatandaşlara hizmet verebilecek şekilde tasarlanacak. Meydan içerisine dinlenme, seyir ve eğlence amaçlı kuru havuz yapılacak”...