12 / 05 / 2024

Ekos

Ekos

Türkiye'nin ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası konumunda bulunan EKOS Klinker Tuğla, 2015 yılına iddialı giriyor. EKOS Klinker Tuğla'nın Genel Koordinatörü Oytun Sidal üretimi arttıracaklarını belirtti.

Mersin'e 888 milyon 477 bin TL'lik otel yatırımı!

Ekos İnşaat "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için düğmeye bastı. Şirket proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Ekosilivri lansman fırsatlarıyla satışta!

İstanbul Silivri ilçesi, geri dönüştürülebilir sağlıklı yapı malzemeleriyle inşa edilen butik villa projesine kavuşuyor. EKOSİLİVRİ lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu.

EKOS Klinker'in yeni ürünü; Nostaljik tuğla serisi!

Eski fotoğraflarda gözümüze çarpan tuğla evler, içimizde engel olamadığımız bir sıcaklık yaratıyor. Bizleri bir anda yıllarca öncesine ve unutamadığımız çok güzel günlere götürüyor.

Ekos Klinker Tuğla Bozüyük'te fabrika açıyor!

Dekoratif cephe ve zemin kaplama tuğlaları, klinker tuğla, cotto ve terracotta ürünlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Ekos Klinker Tuğla, faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor.

Ekos Klinker Tuğla yeni fabrikasını açmaya hazırlanıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üreten Ekos Klinker Tuğla firması, yeni fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Firma kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor..

Ekos Tuğla yeni fabrika açıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üreten Ekos Klinker Tuğla firması, yeni fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Şirket, bu adımla pek çok yeni ürünü piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Ekos, Beyaz Kaplama Tuğla üretti!

Yaz aylarında özellikle yapılarda tercih edilen renklerin başında beyaz geliyor. Klinker tuğla üretiminde Türkiye’nin ilk ve tek üreticisi EKOS’un serisinde yerini alan Beyaz Klinker Tuğlayı tanıttı

EKOS Klinker Tuğla yaz aylarına özel tuğla üretiyor!

Türkiye'nin ateş tuğlası tekniğiyle Klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası olan EKOS Klinker Tuğla, yaz ayları için EKOS COTTO zemin kaplama tuğlaları üretiyor.

Binalarda çubuk tuğla dönemi!

EKOS Klinker Tuğla’nın özel maksat kaplamalar kategorisinde yer alan restorasyon tuğlaları ve çubuk tuğlaları ile binalar farklı bir kimliğe bürünüyor.

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk katıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren EKOS Klinker Tuğla, Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk ve estetik katma iddiasında..

EKOS Klinker Tuğla'nın yeni fabrika çalışmaları başladı!

Türkiye'nin ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası konumunda bulunan EKOS Klinker Tuğla, 2015 yılına iddialı giriyor. EKOS Klinker Tuğla'nın Genel Koordinatörü Oytun Sidal üretimi arttıracaklarını belirtti.

EKOS Klinker Tuğla'ya yeni tesis!

ATEŞ tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası konumunda bulunan EKOS Klinker Tuğla, 2015'e iddialı giriyor. Şirket, yılın ilk çeyreğinde faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkaracak..

ATS Ateş Tuğla Sanayi, üretimini yeni fabrikasıyla arttıracak!

Ateş tuğla ve klinker tuğla gruplarında hedefi tutturduklarını aktaran Ekos Klinker Tuğla Genel Koordinatörü Oytun Sidal, bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 15 büyüdüklerini dile getirdi.

Ekos Haberi

Ekos

Firma, 2015 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor. Konuyla ilgili olarak EKOS Klinker Tuğla'nın Genel Koordinatörü Oytun Sidal açıklamada bulundu. Oytun Sidal, ''2015 yılının ilk çeyreğinde yeni fabrikamızı devreye almayı planlıyoruz. Ocak ayında montajlarımız başlayacak''...