06 / 05 / 2024

Ekrem Çekim kim

Ekrem Çekim kim

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

Taksim Meydanı projesi için halk oylaması 19 Ekim'de başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan Taksim Meydanı projesinde yarışma kısmı tamamlandı. 146 proje arasından 3 proje finale kaldı. İstanbul halkı 19 Ekim-12 Kasım arasında Taksim Meydanı için oy kullanacak. Halk beğendiği projeyi seçecek, kazanan proje 16 Kasım haftasında duyurulaca

Ekrem İmamoğlu’ndan ilk veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk kez veto hakkını kullanarak, İBB Meclisi’nin ekim ve kasım aylarında aldığı 3 kararı, yeniden görüşülmek üzere Meclise iade etti...

Ekrem Demirtaş: Kültürpark'a kongre merkezi yapılmalı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Balıkesir Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Ekim'de!

Büyüksehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı birinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleşti.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri bugün açılıyor!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri 6 Ekim Salı günü açılıyor. Saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılışa tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Ekrem Çekim vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Ekrem Demirtaş: 500 milyarlık ihracat hedefi imkansız!

İZTO ekim ayı meclis toplantısında İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş yaptığı açıklamada 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefinin gerçekleşmesinin neredeyse imkansız olduğunu savundu.

İzmir Ekrem Akurgal Yaşam Parkının temeli 1 Ekim'de atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirin doğduğu yer olarak isimlendirilen Bayraklıda 90 bin metrekare alan üzerine Ekrem Akurgal yaşam Parkının temelini 1 Ekim 2011 tarihinde atıyor.

Makrom City'de 46 bin TL'ye! 10 bin TL'lik indirim kuponu 490 TL'ye! Son gün 20 Ekim!

Sahibinden.com ve Makrom Yapı, yeni bir kampanya hayata geçiriyor. 20 Ekim 2011 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile Makrom Yapının konut projelerinde kullanılabilecek 10 bin TL'lik indirim kuponu 490 TL fiyatıyla sahibinden.comda satışa sunuluyor

Kahve Dünyası, Ekim'de Londra'da açılıyor!

Yerli kahve zinciri Kahve Dünyası yurtdışında mağaza açmaya İngiltere'nin başkenti Londra'dan başlayacak. Ekim ayında açılacak mağaza dünyanın en ünlü cadde ve meydanlarından biri olan Piccadilly Square'de yer alacak

Ekrem Çekim kim Haberi

Ekrem Çekim kim

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için 30 Mart Pazartesi günü (bugün) Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı...