14 / 05 / 2024

Ekrem Coşkun Döner şube sayısı

Ekrem Coşkun Döner şube sayısı

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!

Coşkun Sabah, koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiğini ve maddi zarara uğradığını belirtti. Sabah, "Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben 450 bin lirayı dört ayda harcıyorum, sonra ne olacak?" dedi...

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Volkan Aslan, Aylin Coşkun' için evini sattı!

Nişanlısı Volkan Aslan ile 10 Eylül'de evlenecek olan şarkıcı Aylin Coşkun, "Volkan kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti. Volkan'ın ömrünü tükettim, 15 yıl beklemişiz, değer tabii" dedi.

Tapu satış döner sermaye harcı 2019!

Tapu dairesinde gerçekleşen işlemler için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de bulunuyor. Peki, tapu satış döner sermaye harcı 2019 ne kadar oldu?

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Kasap Döner, Anadolu'ya açılıyor!

Kasap Döner, Anadolu'ya açılma kararı aldı. Kasap Döner Yönetim Kurulu Başkanı Sarıtaş, "2018 sonunda 75 şubeye, 2019 sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde Anadolu'ya yayılacağız" dedi…

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

Tapu Kadastro Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği'nde değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

Ekrem Coşkun Döner şube sayısı Haberi

Ekrem Coşkun Döner şube sayısı

Köfteci Yusuf'u bilmeyen yoktur. Bursa'da başlayan restoran zinciri atağı şimdi ülke geneline yayılmış vaziyette. Ekonomik fiyatları ve hızlı servisiyle popülerleşen Köfteci Yusuf'a şimdi dönerci bir rakip geliyor.

2013 Aralık ayında Konya'dan yola çıkan Ekrem Coşkun Döner, hızla Türkiye geneline yayılıyor. Markadan franchising almak için insanlar araya hatırı sayılır kişileri sokuyormuş. Firmanın franchising bedeli 50 bin ile 200 bin TL arasında. Şube kuruluşunda anahtar teslim hizmet veriliyormuş. Şube sayısı ülke genelinde 200'e ulaşmış.

Firma, özellikle fiyat konusunda çok iddialı. Gramaja göre 6,8 ve 10 TL'ye döner sandviç veriyor. Tavuk döner fiyatına et döner sattığı söyleniyor. Bayilere hazır döner vermiyor, döner ustalarına franchising veriyor. Ustalar döneri büfelerde kendileri hazırlıyorlar. Para’nın edindiği bilgilere göre, bugüne kadar Anadolu'da güçlenen markanın yeni hedefi büyükşehirlermiş. İstanbul'da şube...