30 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş açıklama

Ekrem Demirtaş açıklama

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Socar Türkiye 'nin CEO'su Kenan Yavuz'un, Alsancak Limanı'nın konteyner bölümünün kaldırılması yönündeki açıklamalarıyla ilgili eleştiride bulundu.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Ekrem Demirtaş: Kültürpark'a kongre merkezi yapılmalı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık ve turizm merkezi olmalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'in yılan hikayesine dönen Balçova İnciraltı planlarının artık yürürlüğe girerek bölgenin sağlık ve termal turizmine açılmasını umut ediyoruz" dedi.

Ekrem Demirtaş'tan Körfez Geçiş Projesi hakkından çağrı!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

Çevre Bakanlığı'ndan Mücahit Demirtaş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş'ın lise mezunu olduğu ve bakanlıktaki görevine kısa süre önce atandığına dair haberlere açıklama getirdi.

Ekrem Demirtaş: Atatürk Stadyumu projemizin tartışılmasını istiyoruz

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2 gün önce açıkladıkları stat ve tünel projelerine toptan karşı çıkılmasını değil, incelenmesini ve tartışılmasını istediklerini söyledi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara projesine Mithat Burak Başkale tarafından açılan davayla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı.

İhlas Holding'ten iflas iddialarına açıklama!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü de olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren İhlas Grubu için, sosyal medyada battı iddiaları yapıldı. Bunun üzerine İhlas Holding tarafından iddialara karşılık geldi. İşte o açıklama...

Ekrem Demirtaş İzmir projelerini açıkladı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara- Ankara projesiyle ilgili devam eden davada gelinen son durumu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Ekrem Demirtaş: Turizmde Ege adaları ile birlikte çalışmalıyız!

İTO Yönetim Kurulu (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ekrem Demirtaş açıklama Haberi

Ekrem Demirtaş açıklama


İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Socar Türkiye'nin CEO'su Kenan Yavuz'un, Alsancak Limanı'nın konteyner bölümünün kaldırılması yönündeki açıklamalarıyla ilgili eleştiride bulundu. Demirtaş, "Konteynerler bizim limana gelsin diyor. Öyle yağma yok" dedi.


Çamur atılıyor

Demirtaş, Yavuz'un İzmir Limanı'ndaki konteynerlerin boşaltılarak Petkim Limanı'na yönlendirilmesini ve Alsancak Limanı'nın sadece kruvaziyere hizmet etmesi açıklamasını eleştirdi. "İzmir'den limanı söküp alamazsınız" diyen Demirtaş, "Kenan Yavuz'un sözleri var gazetelerde. 'Alsancak limanından yükü ve konteynerleri çıkaralım' diyor. İzmir Limanı bugünün değil binlerce yılın gerçeğidir. Socar liman inşa ediyor. Yavuz da bir profesyonel yönetici olarak sürekli konuşma yapıyor. İzmir'e gelen turistleri yük limanına indikleri için tebrik ediyor. Konteyner kapatılsın, konteynerler bizim limana gelsin diyor. Öyle yağma yok. İzmir liman olmadığı, konteynerler olmadığı zaman çıplak kalır. Liman İzmir'in...