06 / 05 / 2024

Ekrem İncel kim

Ekrem İncel kim

Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun!

Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

Silivri'de arazi dolandırıcılığı!

Televizyonda 5 kilo balı 100 TL'ye satmasıyla tanınan Ekrem İncel, Silivri'de arazi dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı. İncel'in, tarım arazilerini, projeli ve imarlıymış gibi gösterdiği belirlendi.

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi törenle açıldı!

Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' törenle açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Sancaktepe'de Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel anısına yaptırılan ve inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilerek. Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nın şahsında ilçe halkına hediye edilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' açıldı...

My Home Maslak güncel fiyatlar!

My Home Maslak güncel fiyatlar 477 bin TL'den başlıyor. My Home Maslak'ta çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, dinlenme alanları bulunuyor...

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi 15 Mart'ta açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ’in katılımıyla açılıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul güncel fiyatlar! 167 bin liraya!

Sancaktepe Resim İstanbul güncel fiyatlar 167 bin liradan başlayarak değişiyor. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri projesinde 1.310 adet daire ve 4 adet dükkan bulunuyor...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

Ekrem İncel kim Haberi

Ekrem İncel kim

Olay Büyükçekmece'de bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in yaşadığı villada meydana geldi. İncel ve ailesi öğle saatlerinde villadan ayrıldı. İncel ve ailesi saat 21.00 sıralarında villaya döndüklerinden, bahçe kapısının açık olduğunu ve eşyalarının dağıtılmış olduğunu gördü.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, yatak odasını kontrol eden Ekrem İncel, dolap içinde bulunan çelik kasa ile çekmecelerde bulunan ziynet eşyalarının yerinde bulunmadığını fark etti. İncel, durumu site güvenliğine ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve olay yeri inceleme ekipleri bir süre villada inceleme yaptı. Yapılan incelemede villayı soyan kişi ve kişilerin üzerinde sahte bir plaka takılı beyaz otomobille geldikleri ve soygunu gerçekleştirdikleri öğrenildi.
 
Ailesiyle birlikte geçici olarak yaşadığı villada yaklaşık 1.5 milyon dolarlık...