03 / 05 / 2024

Ekrem Oran çeşme

Ekrem Oran çeşme

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Çeşme’deki arazilerin çoğu iki şirketin elinde!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları” yorumladı...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Çeşme'de otel doluluk oranı yüzde 20 arttı!

Eşsiz koylarıyla tatilcilerin akın ettiği gözde turizm merkezlerinden Çeşme'de konaklama tesisleri doldu, yetkililer, mağduriyet yaşamamaları için ziyaretçilere rezervasyonsuz tatil planı yapmamaları uyarısında bulundu.

Çeşme'den ev alanlar yüzde 34 kar etti!

İzmir ilinin en çok kazandıran ilçesi Çeşme oldu. Son bir yıldaki konut fiyat artışına göre, Çeşme 'den ev alanlar yüzde 34 oranında kar elde etti.

Veysi Öncel: Çeşme pahalı algısı yanlış!

Veysi Öncel, Ramazan ayının turizm sezonuna denk gelmesinin bütün otellerdeki doluluk oranını düşürdüğünü belirterek Temmuzun 20' sinden sonra Çeşme'de alışkın olduğumuz o kalabalığı görmeye başlayacağız...

İzmir Gürçeşme ve Yeşildere köprüyle bağlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gürçeşme ile Yeşildere Caddesi arasında, İZBAN 'ın üstünden aşarak bağlantı sağlayacak olan " Gürçeşme Karayolu Üst Geçidi "ni yüzde 60 oranında tamamlandı...

Yazlık ev fiyatları Çeşme'de yükseldi, Manavgat'ta düştü!

Manavgat'ta yüzde 22 oranın düşen yazlık ev fiyatları, Çeşme ve Şile'de tavan yaptı...

Ekrem Oran çeşme Haberi

Ekrem Oran çeşme

Suudi Albassam Group’un, Urla-Çeşme Yarımadası'nda 4 milyon metrekareye yayılacak bir proje hazırlıyor. Projede, golf sahaları, eğlence merkezleri, oteller, 800 yatlık 3 marina ve bir Kanal Çeşme de yer alıyor.

Sözcü gazetesinden Gökmen Ulu'nun haberine göre, Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da acil kamulaştırma kararı alınan arazilerin bulunduğu bölge için 15 milyarlık proje hazırlattığı öğrenildi. 

İzmir'in doğal güzellikleri ve güçlü turizm potansiyeli ile ünlü Urla-Çeşme Yarımadası'nın önemli bir kısmı 13 Eylül 2019'da, 1532 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ”Turizm ve Koruma Kapsamı Turizm Gelişme Bölgesi” olarak ilan edilmişti.

25 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlanan 2054 numaralı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Urla Zeytineli Köyü'nde toplam 333, Çeşme Alaçatı'da 178 adet olmak üzere 511 parsel hakkında “acele kamulaştırma” kararı alındığı belirtildi.

3 marina, golf sahaları, oteller...

Ülke ekonomisine 2 milyar...