06 / 05 / 2024

Ekrem Umutlu

Ekrem Umutlu

MTE İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Harun Yüzüak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mete Özer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Ekrem Umutlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa Garı ihalesiyle ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 470 toplanma alanının sadece 77'si kalmış!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 99 depremi sonrası belirlenen 470 toplanma alanının sadece 77 tanesinin var olduğunu söyledi.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul projesini İstanbul'un doğasına aykırı bulduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,''Erdoğan’la Kanal İstanbul’la ilgili ben tartışmak isterim, Kamuoyunda böyle bir sürecin oluşmamasını, tartışılmamasını konuşmak isterim'' açıklamasını yaptı.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Ekrem İmamoğlu Bodrum'dan ev mi aldı? 

Bodrum'da tatil yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gümüşlük'te 14 milyon liraya villa satın aldığı iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini tanıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıttı. İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi...

Elazığ'daki Ekrem İspir Konağı restore edilecek!

Elazığ'da 125 yıllık tarihe sahip Ekrem İspir Konağı, restore edilerek turizme kazandırılacak. Tarihi konağın restorasyonu için Kaymakamlık tarafından proje hazırlandı. 

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Ekrem İmamoğlu Taksim projesini anlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Taksim ile ilgili "Ben yaptım oldu zihniyeti bizde yok. Yarışma usulü ile Taksim'e yeni bir proje yaptıracağız " dedi

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun!

Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

Ekrem Umutlu Haberi

Ekrem Umutlu

MTE İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Harun Yüzüak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mete Özer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Ekrem Umutlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


MTE İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT İLE İLGİLİ OLARAK 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...