25 / 05 / 2024

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi iletişim

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi iletişim

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Daş tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mahmut Cezan ve Onur Uymalık ortaklığında kuruldu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Fırat tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi iletişim Haberi

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi iletişim

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...