12 / 05 / 2024

Eksioğlu İzmit ve Düzce konut projeleri

Eksioğlu İzmit ve Düzce konut projeleri

SAKARYA'NIN Karasu ilçesinde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Eksioğlu İnsaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları, İzmit Kardelen Evleri, 18 bin metrekare üzerine kurulu botanik bahçeleri yer alıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu ulaşıma zam sinyali! Ekrem İmamoğlu açıkladı: ÖTV ve KDV zamları yansıyacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÖTV ve KDV'deki yükselişe dikkat çekti ve toplu taşıma fiyatları için zam sinyalini verdi. İşte ayrıntılar...

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

Eksioğlu İzmit ve Düzce konut projeleri Haberi

Eksioğlu İzmit ve Düzce konut projeleri

SAKARYA'NIN Karasu ilçesinde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Eksioğlu İnsaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları, İzmit Kardelen Evleri, 18 bin metrekare üzerine kurulu botanik bahçeleri, parkları ve su oyun havuzları İle huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Kardelen Evleri'nin sakinleri, iklim şartlarına uygun peyzaj alanları, süs havuzları, yarı olimpik kapalı ve acık havuzları, fitness center, hobi alanları, kafeteryası ve otoparkıyla her türlü ayrıcalığı elde ediyor. Düzce Konakları ise 19 bin metrekare üzerine kurulu 2 etaptan oluşuyor. Birinci etap 6 bin metrekare olup 3 bin 600 metrekare yeşil alana sahip, ikinci etap ise 13 bin metrekare olup 8 bin metrekare yeşil alana sahip botanik bahçe ve yüzme havuzları ile gerçek tabiatı yansıtarak sükunete gizlenmiş doğal hayatı sunuyor....