01 / 05 / 2024

el değiştirme konut

el değiştirme konut

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yılın 5 ayında 3 milyon 103 bin işlem gerçekleştirdi. Yılın 5 ayında 515 bin 151 konut el değiştirdi.

Deprem korkusu konut tercihini değiştirdi! Konut almak isteyenler yatay mimariye yöneliyor

Kerem Nükte Gayrimenkul Danışmanı Hasan Ülkü, deprem felaketinin bıraktığı korkudan dolayı vatandaşların konut tercihini değiştirdiğini belirtti.

Krediyle konut almak zorlaştı mı? Ev alacaklara son dakika şoku: TÜİK duyurdu!

İpotek tesisi yoluyla el değiştiren konut sayısının en düşük gerçekleştiği ay 5 bin 324 ile 2018 yılının Kasım ayı olmuştu. Ekim 2023'te bu rakama yaklaşıldı. Peki krediyle konut almak zorlaştı mı? İşte ayrıntılar...

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Apple, daha önce de belirtildiği üzere iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artırdı. Detaylar için buraya tıklayın!

Kiralık ev arayanlar dikkat! Ev sahipleri artık bu meslekten kiracı istemiyor! Kiralık evde şartlar değişiyor!

Konut sektöründeki stok sorunu ve yüksek kira tutarları sebebiyle bir süredir Türkiye'nin en önemli gündem maddesi olan kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorun resmen boyut değiştirdi. Konut sahipleri maaş bordrosu, findeks raporu gibi şartlar istemeye başladı. İşte ayrıntılar...

Konut kredisinde şok değişiklik! Konut kredisi faizleri yükseldi mi? Bankalar açıkladı! 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, konut kredilerinde önemli bir değişikliğe gidildi. Peki son dakika konut kredisi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri yükseldi mi?İşte banka banka konut kredisi faizleri...

Ev almak isteyenler dikkat! Konut kredilerinde yeni karar! Kredi değer oranları değişti

BDDK'nin aldığı karara göre, sıfır ve ikinci el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı değişti. İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

el değiştirme konut Haberi

el değiştirme konut

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre, yılın 5 ayında 515 bin 151 konut el değiştirdi. 


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yılın 5 ayında 3 milyon 103 bin işlem gerçekleştirdi. Yılın 5 ayında 515 bin 151 konut el değiştirirken, İstanbul 108 bin 889 konutla alım satımda en üst sırada yer aldı. Ankara'da 57 bin 973, İzmir'de 32 bin 219, Antalya'da 27 bin 253 ve Bursa'da 19 bin 739 konut el değiştirdi. En az gayrimenkul alım satımının yapıldığı il ise Ardahan oldu. Ardahan'da 150 konut el değiştirirken, Hakkari 286, Gümüşhane 282, Muş 279, Bayburt 153 gayrimenkulle bu ili izledi. 


Yeni...