05 / 05 / 2024

El Hayat projeleri

El Hayat projeleri

Emlak konut’un 1 milyar lirayı aşkın bedelle Özelleştirme İdaresi’nden satın aldığı 158 dönümlük İstinye arsasının ihalesinde dün ilk oturum yapıldı.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

İngiltere'de ikinci el alışveriş moda oldu!

İngiltere'de hayat pahalılığının artmasıyla birlikte ikinci el alıcıların sayısı da artmaya başladı.

İkinci el araç piyasası alt üst olacak! Yeni dönem başladı

OYAK-Renault Fabrikaları Bursa’da kullanılmış otomobillere ‘İkinci Bahar’ yaşatacak. İkinci el otomobillere yeniden hayat verecek projenin doğduğu yer olan Fransa’da Renault Flins fabrikasında Refactory işinin detayları incelendi.

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

İkinci el konut satışları yeni projeleri solladı!

Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 konut satışı gerçekleşerek, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 42,6 artış kaydedildi. Bu yılın en ilgi çekici verilerinden biri de ikinci el gayrimenkul tercihlerinin sıfır projeleri geride bırakması oldu.  

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

2. el konut alacaklar için konut kredisi faiz oranları!

6 banka konut kredisi faiz oranlarını anlaşmalı sıfır konut projeleri için yüzde 0.98’e çekti. Fakat kampanya sadece anlaşmalı konutlarda geçerli. Peki 2. el konutlar alacak vatandaş için bankaların konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Nivo Hayat başlıyor!

Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat kuruluyor. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek verecek..

Nivo Hayat konut kiralamalarına yardımcı olacak!

İstanbul'a değer katan projelerin mimarı Cathay Group, Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat’ı kuruyor.

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap Kasım'da teslim edilecek!

Ulaşılabilir fiyatla bahçeli ev projeleri inşa eden Dekar Yapı İstanbul Beylikdüzü’nde 244 bahçeli ev yapıyor. Dekar Asmalı Hayat projesinde deniz manzarası ve bahçe keyfi bir arada sunuluyor.

Katar El-Vakra Stadı'nın inşaatında kaza: 1 ölü!

Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak stadyumlardan El-Vakra'nın inşası sırasında meydana gelen kazada, bir işçinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

El Hayat projeleri Haberi

El Hayat projeleri

Emlak konut’un 1 milyar lirayı aşkın bedelle Özelleştirme İdaresi’nden satın aldığı 158 dönümlük İstinye arsasının ihalesinde dün ilk oturum yapıldı. ‘İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ne 8 grup teklif verirken, Türk tekstil firması Akayteks ile ortak ihaleye giren Katar merkezli UrbaCon Trading and Contracting (UCC) firmasının şirket payı olarak emlak Konut’a verdiği 1.2 milyar lirayı bulan yüksek teklifi dikkat çekti.

UCC firması, özellikle Katar başta olmak üzere konut, otel, stadyum, endüstri yapılarının müteahhidi olarak öne çıkıyor. Ancak şirketin başka bir hikâyesi var.

SURİYE’DE MAL VARLIKLARINA EL KONDU

Habertürk'ün haberine göre UrbaCon Trading & Contracting (UCC) şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Muhammed Moataz El Hayat yürütüyor. UrbaCon, El Hayat’ın 17 şirketinden bir tanesi olarak öne çıkıyor. Genelde taahhüt işleri yapan şirketin...