06 / 05 / 2024

El Yatırım

El Yatırım

Osmanlı'nın son dönemine ait önemli mimari eserlerden biri daha butik otele dönüşüyor. Ulusal mimarlık akımının baştemsilcisi Mimar Kemalettin Bey tarafından yapılan Sultanhamam'daki 2. Vakıf Han, otel olarak hizmet vermeye hazırlanıyor

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Yatırım tercihleri konuttan yana!

Vatandaş yatırımını konuta yapıyor. 100 metrekare ortalama ikinci el bir konutun fiyatı İstanbul'da 386 bin TL olurken, en ucuz ikinci el konut ise 194 bin TL ile Şanlıurfa'da bulunuyor. 

KFR Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

KFR Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 498 milyon 742 bin 496 TL sermaye bedeli ile Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu, Raşel Sadioğlu ve Claudia Luce Sadioğlu tarafından kuruldu.

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Chakik ve Fayçal Laliouı ortaklığında kuruldu.

Varsoy Grup İnşaat Tekstil ve Elektronik Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varsoy Grup İnşaat Tekstil ve Elektronik Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Elçi tarafından kuruldu.

Araplardan Türkiye’ye 100 milyon dolar yatırım!

Suudi Arabistan merkezli SAK Consultants'ın Yönetim Kurulu Başkanı Solaiman El Khereiji yaptığı açıklamada Türkiye'de tarım, sağlık ve konaklama alanında bir dizi yatırım üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

ABD, Arabistan'ın 750 milyar dolarlık yatırımına el koyabilir!

ABD’nin ‘11 Eylül’ tasarısını kabul etmesiyle Suudi Arabistan’ın ABD’deki 750 milyar dolar yatırımı tehlikeye girdi. Açılacak davalarda, tazminat teminatı olması nedeniyle bu varlıklara el koyma ve dondurma hakkı var.

El Yatırım Haberi

El Yatırım



Osmanlı'nın son dönemine ait önemli mimari eserlerden biri daha butik otele dönüşüyor. Ulusal mimarlık akımının baştemsilcisi Mimar Kemalettin Bey tarafından yapılan Sultanhamam'daki 2.

Vakıf Han,İstanbul'un en yoğun iş merkezlerinden Sirkeci'nin kalbinde otel olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.


Yakın dönemin en önemli turizm bölgesi olmaya aday Sirkeci'deki 2. Vakıf Han'ı, girişimci Murat Tuksal'ın sahibi olduğu El Yatırım firması 35 yıllığına kiralamış. Ardından da burayı butik otel yapmaya karar vermiş.


Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden avan projesi hazırlanan otelin mimari proje çalışmalarını, aralarında Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı ve Cumalıkızık'ta önemli restorasyon çalışmalarına imza atan Dr. Mehmet Alper yürütüyor. Bu arada kulislerde El Yatırım'ın sahibi Murat Tuksal'ın butik otel konusunda yatırım yapmayı düşünen girişimcilerle görüşmeye açık olduğu da konuşuluyor. Uzmanlar, 2. Vakıf Han'ın tarihi yarımadadaki gözde yatırımlardan biri...