02 / 05 / 2024

Ela Quality otelleri

Ela Quality otelleri

Antalya Belek’te 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Ela Quality Resort Hotel, 5 yıl içerisinde 5 yeni otel daha açmayı planlıyor. Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor.

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Ela Beton Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Beton Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Öztürk ve Cenk Eren ortaklığında kuruldu.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İmran tarafından kuruldu.

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Ela Quality otelleri Haberi

Ela Quality otelleri

Özak GYO bünyesinde bulunan Ela Quality Resort markası markası Didim ve Demre’de de tahsis alırken, İstanbul ve İzmir’de de şehir otelleri planlanıyor.


Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, planlanan yeni otellerle ilgili şu bilgileri verdi: “Didim ve Demre’de resort oteller için tahsislerimizi aldık. Didim, iki yıldır gelişen bir pazar olarak dikkat çekiyor. Bölgenin gelecekte turizmde önemi artacak. Burada yatırım planlayan birkaç grup daha var. 2016 yılında bu otelin açılmasını planlıyoruz. Demre’de de çalışmalarımız sürüyor.”


Şehir otelleri geliyor


 Batum, şehir otelciliği anlamında da İstanbul’da iki, İzmir’de bir otel planladıklarını belirterek, şunları söyledi: “İstanbul’daki otellerimiz Balmumcu’da ve Kazlıçeşme’de olacak. Orta vadede zincir otellerden oluşan bir grup olacağız. 7 yıldır edindiğimiz iş birikimi sonucunda bu yatırımlara giriyoruz. Belek’teki Ela Quality Resort Hotel,...