04 / 05 / 2024

elazığ 22ler iş hanı

elazığ 22ler iş hanı

Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan Yirmi İkiler İşhanı'nın bodrum katında, suni çiçeklerin bulunduğu bir depoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş hanının içini kaplayan yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar, üst katlarda mahsur kaldı...

Elazığ'da 254 deprem konutu için kuralar çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihinde yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 254 konut ile 43 iş yerinin kuraları çekildi.

TOKİ Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bu ilçedeki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bu ilçede inşa edilecek yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi! Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi... Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Elazığ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Elazığ 2023 projesi için tarih belli oldu! 214 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Elazığ 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 214 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın... İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ'da 50 deprem konutu ve 58 iş yeri için kuralar çekildi!

Elazığ'da, geçtiğimiz sene 24 Ocak'ta yaşanan depremde ağır hasar gördüğü için konut ve iş yerleri yıkılan depremzedeler için yaptırılan 58 iş yeri ve 50 konutun kura çekimi yapıldı.

Elazığ'da 1894 deprem konutu için kura çekildi! 

Elazığ'da, geçen yıl meydana gelen 6.8 ve 5.3'lük depremler sonrası Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen 1894 deprem konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Elazığ'da deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

Elazığ'da inşa edilen 379 adet deprem konutu için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

elazığ 22ler iş hanı Haberi

elazığ 22ler iş hanı


Elazığ'da bir iş hanının bodrum katındaki depoda yangın çıktı. Yangın söndürülürken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.


Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan Yirmi İkiler İşhanı'nın bodrum katında, suni çiçeklerin bulunduğu bir depoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 


İş hanının içini kaplayan yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar, üst katlarda mahsur kaldı.


Vatandaşlardan biri, itfaiye merpeniyle aşağı indirildi. Diğer vatandaşlar yangın kontrol altına alınıp duman tahliyesi yapıldıktan sonra dışarı çıktı.


Bu arada, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.


Yangın sonucu depoda hasar...