06 / 05 / 2024

Elazığ-Ağın arası

Elazığ-Ağın arası

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın Ağın Köprüsü ile birlikte 44 kilometre daha kısaldığını söyledi.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Kur Korumalı Mevduat bütçe açığının yarısını oluşturdu! Haziran'da rekor kırdı

Doların geçtiğimiz 2021 yılının son ayında 18 liraya yükselmesi sonrasında devreye alınan Kur Korumalı Mevduat hesaplarının bütçeye maliyetinin kaç lira olduğu ortaya çıktı. Bütçedeki açığın yarısını KKM hesaplarının oluşturduğu tespit edildi.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Özak Göktürk 2 projesiyle kapınızı ormana açın! Lansmana özel avantajlı fiyatlar!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde yer alan konutlar avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. İşte proje detayları...

Özak Göktürk 2 nerede? Kapınızı ormana açın!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla tanıtılan Özak Göktürk 2 nerede? İşte lansman fırsatlı projenin detayları...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Bitlis'te binaların arasında kaybolan tarihi yapılar gün yüzüne çıkarılıyor!

Bitlis'te Osmanlı döneminden kalan ve zamanla yapılan binaların arasında kaybolan tarihi yapılar, gün yüzüne çıkıyor.

Milenyum kuşağının yüzde 71'i ofislere ihtiyaç duymuyor!

Yeni nesil teknolojilerle beraber hızla artan dijitalleşme profesyonel iş yaşamını dinamik bir dönüşüm sürecine girdi. Teknoloji çağının genç nesli iş hayatında daha fazla olurken verim odaklı çalışma modelleri ön planda.

Elazığ-Ağın arası Haberi

Elazığ-Ağın arası

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Ağın Köprüsü'nün tamamlanmasıyla birlikte Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın 44  kilometre kısaldığını bildirdi.


Arslan, yazılı açıklamasında, Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın Keban  Baraj Gölü üzerinden feribotla 83 kilometre, Malatya'nın Arapgir ilçesi üzerinden  ise 127 kilometrelik bir mesafe kat edilerek sağlandığını belirtti.


Ağın Köprüsü'nün tamamlanması ile mevcut yolun 44 kilometre daha  kısalarak, kesintisiz ulaşımın sağlandığına dikkati çeken Bakan Arslan, şunları  kaydetti:


"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifiyle açılan köprü,  toplam 520 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindedir. Köprü ile 18,5  kilometrelik bağlantı yolu da tamamlanarak hizmete açılmıştır. Ağın Köprüsü için  70,6 milyon lira ve 18,5 kilometrelik bağlantı yolları için 23,6 milyon lira  olmak üzere toplamda 94,2 milyon lira harcama yapıldı. Elazığ'da 6 projemiz devam  ediyor, 8 projemizin ise çalışmaları...