04 / 05 / 2024

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Belediyesi 85 taşınmazın kira süresini uzattı!

Elazığ Belediyesi, 85 taşınmazın kira süresini uzattı. 2019 yılı Sayıştay Denetim Raporu’na göre, belediyenin 6 adet taşınmaz tahsisinin 3’ünü kanuna aykırı şekilde ‘süresiz’ tahsis ettiği belirtildi.

Elazığ Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Elazığ Belediyesi, Elazığlı vatandaşları 2019 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin ilk taksit ödemesinin 31 Mayıs'a kadar yapılması gerektiği konusunda uyardı.

Elazığ Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Elazığ Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini ifade etti. Elazığ Belediyesi emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 30 Kasım olduğu belirtildi. 

Elazığ Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Elazığ Belediyesi, Şahinkaya ve Mornik Mevkisinde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haberi

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarıyla Kültür Park'ı açılışa hazırlıyorlar.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak olan Kültür Park, yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı, göleti, camisi, spor kompleksi, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları, ikiz lokantası, kafeteryaları, seyir terası, otoparkı, festival alanı ve gül bahçeleriyle hizmete sunulmak üzere artık gün sayıyor.


Kültür Park'ta çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çim seriminden, ağaç dikimine, kaldırım parke taşı döşemesine kadar pek çok çalışma hummalı bir şekilde gerçekleştiriliyor.


Bölgenin en büyük dinlenme alanına sahip olacak Kültür Park’ta yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ekiplerin 18.421 adet ağaç ve süs bitkisi ile 95 bin...