29 / 04 / 2024

elazığ değrem 2020

elazığ değrem 2020

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yetkililere, " İstanbul'daki depreme uygun olmayan binalar büyük bir depremde Allah vermesin toplu mezarlara dönüşürse mi aklınız başınıza gelecek?" diye seslendi...

Bitcoin sonunda eşiği aştı! Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto piyasalarında Çarşamba günü Amerika hisse senetleriyle birlikte yükselmeye devam ederken, S&P 500 de Nisan 2020’den bu yana en büyük iki günlük kazancını yakaladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 3’lük bir artışla nihayetinde 20 bin dolarlık psikolojik eşiğe geri döndü.

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İrem Sude Çiftçi tarafından kuruldu.

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Yatırımcılar konuta akın etti, ev sahipliği oranı düştü! Sektörü neler bekliyor? 

Türkiye'de 2014-2020 yılları arasında 5 milyon 331 adet konut üretilip piyasa sunuldu ancak konut sahipliği oranı da yüzde 3,3 geriledi ve 57,8 olarak gerçekleşti. Sektör temsilcileri, üretilen konutların yatırımcılar tarafından alındığını belirtti...

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İrem Arman tarafından kuruldu.

Elazığ Sivrice'de 305 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ’da 20 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin 2. senesinde Sivrice'de tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

Değerli konutta beyanname dönemi sona eriyor! Son 5 gün!

Türkiye sınırları içinde bulunan ve bina vergi değeri 2020'de 5 milyon TL'yi aşan "mesken nitelikli taşınmazlar" için verilecek değerli konut vergisinin ilk taksiti 1 Mart tarihine kadar ödenebilecek.

Emlak vergisini kimler ödemeyecek?

2021'de mülklerin emlak vergi değerleri, 2020 yılı emlak vergi değerlerinin üzerine yüzde 4.55 oranında değer artırımı uygulanarak bulunacak. Peki emlak vergisini kimler ödemeyecek?

Gayrimenkul, 2021’de de en iyi yatırım olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. 2020 yılındaki tüm olumsuzluklara rağmen en iyi yatırım aracı olan gayrimenkulün 2021 yılında da yine gözde olması bekleniyor.

2020'nin ilk 6 ayında 2 bin 957 inşaat şirketi kapandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ekonomik dalgalanmalara sebep olan yeni tip koronavirüs salgını inşaat şirketlerini de etkiledi. 2020’nin ilk 6 ayında Türkiye’de toplam 18 bin 140 şirket kapanırken, bu şirketlerden 2 bin 957’si inşaat şirketi olarak kaydedildi. 

Berat Albayrak: Türkiye'nin ekonomisine güven artıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ekonomik güven endeksindeki yükselişi değerlendirerek, 2020 yılını bu performansla sürdürüp, gelecek yıl bunu çok daha ileri taşıyacaklarını bildirdi.

elazığ değrem 2020 Haberi

elazığ değrem 2020

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, art arda yaşanan depremlerden sonra açıklamalarda bulundu. Erbakan, "Bu ülkede artık hiç kimse İstanbul’u da doğrudan etkileyecek Marmara Depremi olacak mı olmayacak mı' diye sormuyor, 'Ne zaman olacak?' ve 'Kaç Şiddetinde olacak?' diye soruyor." deiye konuştu.

"Türkiye'nin yüzde 90'ı deprem kuşağında yer alıyor"

Yeni Akit'te yer alan habere göre; Erbakan, "Ülkemiz topraklarının yüzde 90’ı deprem kuşağında yer alıyor ve nüfusumuzun yüzde 95’i bu deprem bölgelerinde yaşıyor. Nüfusun, sanayinin ve teknoloji altyapımızın en yoğun olarak yer aldığı ‘Marmara Bölgesi’ ise en riskli deprem bölgelerinden bir tanesi. 1999 Marmara Depremi 7,4 şiddetinde oldu ve tam 17 bin 500 vatandaşımız hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

2017'de Meksika’nın başkenti Mexico City’deki büyük depreme dikkat çeken Erbakan, "Bu depremde sadece...