28 / 04 / 2024

Bitcoin sonunda eşiği aştı! Kripto paralarda neler oluyor?

Bitcoin sonunda eşiği aştı! Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto piyasalarında Çarşamba günü Amerika hisse senetleriyle birlikte yükselmeye devam ederken, S&P 500 de Nisan 2020’den bu yana en büyük iki günlük kazancını yakaladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 3’lük bir artışla nihayetinde 20 bin dolarlık psikolojik eşiğe geri döndü.



Geniş tabanlı ralli, kısmen piyasaların ABD’deki iş ilanlarına beklenmedik bir düşüşe tepki vermesiyle birlikte destek bularak sonunda 14 ayın en düşük seviyesine ulaştı.  Bu Fed’in sıcak işgücü piyasasına ilişkin endişelerini bir nebze olsun yatıştırdı.

Öte yandan büyük kripto para birimleri geçtiğimiz gün iyi olarak nitelendirilebilecek fiyat hareketleri gördü.

Bitcoin ise son 24 saatte yüzde 3’lük bir artışla son bir haftalık mücadelenin ardından nihayet 20 bin dolarlık psikolojik eşiğine döndü. Bitcoin’in saatlik grafiğine bakıldığında 20 bin dolarlık destek ile bağlantılı bir artış trendi çizgisi şekilleniyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan, bu seviyenin üzerinde sağlam bir dayanak yakaladıktan sonra hızını artıracaktır. Bununla birlikte, bazı uzmanlar, son zamanlarda çok fazla tek taraflı tasfiye yaşayan bir piyasada diğer yönde bir sıkışmanın neredeyse kaçınılmaz olduğunu düşünüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön