28 / 04 / 2024

Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto paralarda neler oluyor?

Kasım'da ralli yapan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri 2022'ye de olumsuz girdi. Peki kripto paralarda neler oluyor?



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında yükseliş denemeleri başarısızlıkla sonuçlanıyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre, Kasım'ın ortalarından itibaren düşüş trendinde olan, toparlanma gösteremeyen ve sık sık gündeme gelen kripto para birimleri yeni yıla da olumsuz girdi. Açıklanan verilere göre, en güçlü yükselişi de Binance'da listelenen GLMR yaptı.

Kripto paralarda neler oluyor?

Yaşanan gelişmelere göre, ABD Merkez Bankası'nın faizleri artırma ihtimali, son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve altın fiyatlarındaki hareketlilik, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün yeni varyantının dünyayı etkisi altına alması, yine son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve madencilik faaliyetlerine kısıtlama ya da yasaklar getirilmesi, kripto paralara yönelik regülasyon seslerinin yükselmesi düşüşlerde etkili oldu.

Son dönemde enerji fiyatlarında yaşanan artış sebebiyle son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para madenciliği zaten sekteye uğrarken ülkelerin yasaklarını artırması da olumsuzluğu körüklüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön