04 / 05 / 2024

elazığ depremi ünlülerden yardımlar

elazığ depremi ünlülerden yardımlar

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

Ünlü profesörden beklenen İstanbul depremi için yeni açıklama!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul depremi ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte Prof. Dr. Osman Bektaş'ın o paylaşımı...

Riot Games’te işten çıkarma depremi! Kaç kişi çıkarıldı?

Dünyaca ünlü oyunların başına gelen League of Legends'in geliştiricisi olan oyun firması Riot Games’te işten çıkarma depremi yaşanıyor. Şirket, işten çıkarmaların ardından açıklama da gecikmedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar düştü diye sevinenlere kötü haberi verdi. Yaşanacakları açıkladı

17 TL’lerden 16 TL’lere düşen dolar için umutlanan vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den kötü haber geldi.

İstanbul depremi için tüyler ürperten açıklama! Kabus yılları başladı mı?

Ünlü yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Naci Görür, yıllardır gündemde olan büyük deprem için neler söylüyor? Mega kentin zemini ne durumda? İstanbul depremi nereleri etkiler, nereleri etkilemez? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

Elazığ'da hazine arazilerinin metrekaresi ne kadar?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'deki 6,8’lik depremi sonrasında hazine arazilerinin metrekaresinin 1 TL'den satılacağını söylemişti. Söz konusu araziler  için metrekare fiyatının 450 TL olduğu iddia edildi. 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması!

Ünlü deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy beklenen İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa hücumu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu bölgelerde bulunan villalarda tatil yapacak...

Afet riskini azaltacak planlar devreye alınmalı!

Deprem ülkesi olan Türkiye’de tam bir sene önce Elazığ depremi 41 vatandaşın ölümüne neden oldu. Prof. Dr. Sözbilir, 'Fay yasası' kapsamında yakın gelecekte kırılması beklenen faylar üzerinde belli değerlendirmelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Elazığ'da deprem zincirinin son halkaları yaşanıyor!

Elazığ'da yaşanan depremi yorumlayan Prof. Dr. Naci Görür, "2020 depremi temizlik hareketine devam ediyor. Endişe yok. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz" diye konuştu.

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Uzmanlardan Elazığ depremi açıklaması!

Elazığ'da bu sabah saat 09.37'de 5.3 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrasında SÖZCÜ'ye açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, "Bundan sonra bu bölgede buna bağlı olarak 5’in altında küçük depremler meydana gelebilir” dedi.

elazığ depremi ünlülerden yardımlar Haberi

elazığ depremi ünlülerden yardımlar

Elazığ Sivrice ilçesinde 24 Ocak'da meydana gelen derpem sonrası yapılan çalışmalarda, bölgedeki hasarın büyüklüğü ortaya çıktı. Deprem sonrası tek yürek olan Türkiye'de Elazığ'a yardımlar devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre: Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Elazığ depremi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz" dedi.

Sanatçı Yusuf Güney, depremin ardından Elazığ'a gittiğini belirterek, "Hayırsever dostlarımdan yardım topladık aramızda. Elazığ'da iki ailemize ev hediye edeceğiz." dedi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Güney ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Güney, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanını gezdiğini ve projelere katıldığını ifade etti.

Elazığ'daki depreminin herkesi üzdüğünü dile getiren Güney, "Elazığ'da 6 gün kaldım. Halkımızla iç içeydik. Karınca kararınca, ufak tefek bir şeyler yapmaya çalıştım. Yapılması gereken çok şey var. Devletimizin bütün kurumları bu...