07 / 05 / 2024

elazığ maden deprem

elazığ maden deprem

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür Elazığ depremini değerlendirdi: 'Büyük deprem beklemiyorum' dedi!

30 Mart 2024 gece saatlerinde Elazığ'da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin hemene ardından Jeoloji Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür değerlendirme yaptı. İşte ayrıntılar... 

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Son dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Elazığ'da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'da deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

Elazığ'da korkutan deprem: Halk sokağa çıktı

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Beydoğmuş ilçesinde merkez üssü bulunan bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, şiddetli bir şekilde hissedildi ve halk sokaklara çıktı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

TOKİ Elazığ Maden projesiyle tam 144 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Elazığ'da 1894 deprem konutu için kura çekildi! 

Elazığ'da, geçen yıl meydana gelen 6.8 ve 5.3'lük depremler sonrası Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen 1894 deprem konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Elazığ'da deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

Elazığ'da inşa edilen 379 adet deprem konutu için kura çekimi gerçekleşti.

elazığ maden deprem Haberi

elazığ maden deprem

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, Elazığ'ın Maden ilçesinde incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti'li Karaaslan, Kaya, Sarıeroğlu ve Dağ, Elazığ'daki depremden etkilenen Maden ilçesi Gezin köyündeki depremzedeleri ziyaret etti.

Merkez Ulu Cami'deki taziye alanında depremde yakınlarını kaybedenlere ziyarette bulunan heyet, ailelere de başsağlığı diledi.

Daha sonra Sivrice Kaymakamlığına geçen heyet, Kaymakam Mustafa Gülden'den çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı.

Heyet, depremden zarar gören vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya yaptığı açıklamada vatandaşlarla kucaklaşmak, onların dertlerini dinlemek ve yaralarına bir nebze olsun merhem olmak için geldiklerini belirtti.

Çadırlarda kalanlarla görüştüklerini, devletin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini dile getiren Kaya, bütün yapılması gerekenlerin, büyük...