04 / 05 / 2024

elazığ stadı ne zaman bitecek

elazığ stadı ne zaman bitecek

Elazığ'da 20.000 Kişilik Seyirci Kapasiteli Stadyum Uygulama Projelerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (2. Oturum) şeklinde verilen bilgiye göre ihalenin 27 Ağustos 2015 günü saat 11.00'de yapılması planlanıyor.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Son dakika deprem oldu! 3.1 büyüklüğünde korkutan deprem! 

Son dakika deprem oldu. Elazığ güne deprem haberi ile uyandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile aktarılan verilere göre deprem, Elazığ Gözebaşı merkez üssünde meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020?

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Elazığ TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Malatya ve Elazığ depreminde usulüne uygun yapılmış binalarda hasar yok! 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ depremiyle ilgili olarak, usulüne göre yapılmış ve sağlam olan yapılarda hasar olmadığını belirtti ve "Türkiye geçmişte yaşadığı sıkıntılardan tecrübe ve deneyim edindi" dedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

elazığ stadı ne zaman bitecek Haberi

elazığ stadı ne zaman bitecek

4 yılı aşkın zamandır yeni stat yapımı gündemde olmasına karşın, çok sonra gündeme alınan ve bitirilen statlar hizmet vermeye devam ederken, Elazığ'ın ise bekleyişi sürüyor. 7 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimleri öncesinde Elazığ'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Elazığ'a yapılacak hizmetleri sayarken, yeni stadyumun en kısa zamanda mevcut yerine yapılacağını söylemişti. Daha önce AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olarak 2012 yılında Elazığ Hava Limanı'mn açılış töreninde, ardından 2014 yerel seçimleri öncesinde İstasyon Meydanı'nda yapılan mitingde, Elazığ'a yeni stadyum yapacakları vaadinde bulunmuştu.


2015/69284 İhale Kayıt Numarası ile 18 Haziran'da ihaleye çıkılması gerekirken, ihalenin bu tarihte neden yapılmadığı ise bilinmiyor.20 bin kapasiteli yeni stadın TOKI sitesinde "değerlendirme aşamasındaki ihaleler" bölümünde yer almaması dikkat çekerken, Elazığ 20.000 Kişilik Seyirci Kapasiteli Stadyum...