28 / 04 / 2024

elazığ toki 2020

elazığ toki 2020

 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Elazığ özelinde işin finansal altyapısıyla ilgili çerçeveyi az çok tamamladık. İnşallah Elazığ özelinde 10-15 binlik bir konuttan bahsediyoruz" dedi...

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

Elazığ'da 84 deprem konutu sahibini buldu!

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 84 konut için kura çekimi yapıldı.

Depremzedelere yapılan kira yardımları faiziyle geri alınıyor iddiası! 

Elazığ'da 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında depremzedelere kira yardımı yapıldı. Yapılan o kira yardımı ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TOKİ 2020'de 131 bin konutun satışını gerçekleştirdi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, 2020 yılı içerisinde 31 bini fiili olarak,100 bini de kuralı olarak toplamda 131 bin konutun satışını yaptıklarını söyledi.

TOKİ, Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 24 Ocak 2020'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde 4 etap olmak üzere toplam 1564 ev ihale edildi. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

TOKİ 2020'de 115 bin 581 sosyal konut temeli attı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TOKİ aracılığıyla 2020'de yatırım bedeli 44 milyar TL olan 115 bin 581 sosyal konutun daha temelini attıklarına dikkat çekti.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusunu anında almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak başlattığı indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor.

elazığ toki 2020 Haberi

elazığ toki 2020

 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Elazığ Valiliğinde yaptığı basın açıklamasında, depremin etkilerini yerinde tespit ettiklerini ve 2 şehirde de bütün kurumların koordinasyonlu bir şekilde çalıştığını belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Depremin sonrasında Türkiye'nin kenetlenerek birlik ve beraberlik mesajı verdiğini söyleyen Albayrak, şu ifadeleri kullandı;

"Çok güçlü bir dayanışma içerisinde, dünyaya örnek teşkil edecek çerçevede bir operasyon gerçekleştirildi. Ben dünyaya örnek olacak bu operasyon noktasında herkese teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren, arama kurtarma çalışmaları ve teknik çalışmalar başta olmak üzere çok yoğun ve anlamlı bir süreç yürütülüyor. Gerçekten çok kısa sürede ilişkili kurumlarımız, AFAD ekiplerimiz, tüm STK'larımızla, ilk günden itibaren çok yoğun bir süreç yürütüldü. Elazığ'da yaşanan bu elim hadise neticesinde Türkiye'nin dört bir tarafında, özellikle tarihi bir dayanışma...