05 / 05 / 2024

elazığ valisi Murat Zorluoğlu

elazığ valisi Murat Zorluoğlu

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Zorluoğlu kimdir? Murat Zorluoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Toraman, inşası devam eden deprem konutlarına ilişkin incelemelerde bulundu!

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen kentte, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapımına başlanan konutlara yönelik incelemelerde bulundu.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da 15 bin deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da deprem konutlarını ziyaret eden Elazığ Valisi, Erkaya Yırık 21 bin deprem konuttan 15 bininin bittiğini dile getirdi. 

Elazığ deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, depremden sonra hayata geçirilen yeni konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Elazığ Elysium AVM inşaatı tartışmalarında yeni gelişme!

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş, çok katlı oluşuna tepki göstermişti.

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'da 10 bin konutun teslimi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'da 26, İzmir'de 5 bin konutun çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

elazığ valisi Murat Zorluoğlu Haberi

elazığ valisi Murat Zorluoğlu

Murat Zorluoğlu kimdir?

Murat Zorluoğlu, 1971 yılında Ankara/Haymana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketi olan Trabzon ve İstanbul’da, yüksek öğrenimini 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. 

Mülki idare amirliği mesleğine 1994 yılında Trabzon kaymakam adaylığı ile başladı. Kaymakam adaylığına müteakip 1997–1999 yıllarında Mersin Gülnar, 1999–2003 yıllarında Bingöl Genç Kaymakamlığı yaptı. 

2003 yılı güz kararnamesi ile Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü şube müdürlüğüne atandı. 2004–2005 tarihlerinde İngiltere’de Nottingham Üniversitesinde kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

Ağustos 2008 tarihinde Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Dış İlişkiler ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Elazığ Valisi olarak atandı.

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye...