04 / 05 / 2024

Elazığ yatırımları ab

Elazığ yatırımları ab

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgenin yatırım fırsatları Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımları Avrupa'yı korkuttu!

Uluslararası haber ajansı Reuters, Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımlarını dünyaya servis etti. Ajans, AB liderlerinin Balkan ülkeleriyle apar topar zirve düzenlemesine dikkat çekti..

Fitch Ratings: Yatırımlar 2018 itibarıyla yüzde 15 düşecek!

Fitch Ratings, ''İngiltere'nin AB dışı ülkelerle yapacağı uluslararası ticaret anlaşmalarına ve diğer siyasi konulara yönelik belirsizlikler nedeniyle azaltıyor. Yatırımların 2018 itibarıyla mayıs ayındaki tahminize kıyasla yüzde 15 daha düşmesini bekliyoruz"dedi.

AB referandumu İngiltere'de inşaat yatırımlarını erteletti!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney “Özellikle referandum getirdiği belirsizlik sebebiyle yatırımları, inşaat ve konut aktivitesini içeren gibi büyük çaplı ekonomik kararların ertelendiğine dair daha fazla işaret görüyoruz.” dedi

Elazığ'daki altyapı ve üstyapı projeleri yeni yatırımları artıracak!

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, bu yıl Elazığ'da yapılacak altyapı ve üstyapı projelerinin kentte yapılacak yeni yatırımların önünü açacağını belirtti. İşte Öztop'un açıklaması şöyle:

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Elazığ yatırımları ab Haberi

Elazığ yatırımları ab

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) tarafından kentin yatırım fırsatları, Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına anlatıldı.


Elazığ TSO tarafından yatırım fırsatları, Cazibe Merkezleri Programı ve kentte uygulanan diğer devlet desteklerinin tanıtımı amacıyla AB ülkelerinde başlatılan tanıtım ve bilgilendirme toplantıları sona erdi. Almanya, Hollanda ve Fransa’da gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gördüğü bildirildi.


Bir hafta süren bilgilendirme ve tanıtım toplantıları kapsamında çok sayıda iş adamı ile bir araya geldiklerini belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Elazığ Valiliğinin destekleri ile Elazığ TSO tarafından AB’nin çok önemli, Türklerin çok yoğun olduğu Hollanda, Almanya ve Fransa’da, 11 kişilik bir heyetle bir hafta süren çok yoğun bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdiklerini söyledi.


Program kapsamında Hollanda’da Elazığlı gurbetçilerin en yoğun olduğu kent olan Den Haag...