06 / 05 / 2024

elazıp toki evleri 2020

elazıp toki evleri 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ'da 158 yeni konut inşa edecek.

Murat Kurum, Elazığ'da evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi!

Elazığ'daki depremde evleri hasar gören depremzedeleri ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi...

TOKİ evleri kiraya verilebilir mi?

TOKİ'den ucuz taksit oranlarıyla ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş TOKİ evlerinin kiralanıp kiralanamayacağını ya da satılıp satılmayacağını merak ediyor. Peki TOKİ evleri kiraya verilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Bahçelievler Pırlanta Evleri'nde son 10 daire!

İstanbul Bahçelievler'de hayata geçirilen Pırlanta Evleri'nde son 10 daire satılıyor. Projede fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri 17 Temmuz 2016 başladı ve devam ediyor. Projede 86 adet daire yer alıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar Evleri başvuru!

TOKİ Aksaray Taşpınar Evleri başvuru işlemleri 17 Ağustos'ta başlayacak. Projede daire fiyatları 71 bin 100 TL'den başlıyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri 17 Ağustos'ta başlayacak. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

elazıp toki evleri 2020 Haberi

elazıp toki evleri 2020

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapacak.

TOKİ Elazığ Merkez projesinde toplam 158 adet konut yer alacak. Alt yapı ve çevre düzenleme işinin de yer aldığı ihale 4 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:
Elazığ İli Merkez İlçesi 158 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da...