06 / 05 / 2024

elbistan 2016 okul projelerinde son durum

elbistan 2016 okul projelerinde son durum

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Elbistan'daki metruk binalar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi’nin hemen yanında bulunan ve yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen sonra hastane, okul ve sinema olarak kullanılan metruk binanın yıkımı gerçekleşti.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Büyükçekmece'ye 4 yeni okul müjdesi!

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye 4 yeni okul daha kazandırmayı hedeflediklerini söyledi...

Arda Turan okul yaptıracak!

Barcelona'da oynayan Arda Turan'ın EURO 2016'da tartışma konusu olan 650 bin Euro'luk primle okul yaptıracağı ortaya çıktı. Okulun maliyetinin ve yerinin henüz belli olmadığını, bakanlık onayının ardından inşaat aşamasına geçileceğini söyledi.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

İzmir Doğancılar'a yeni okul!

AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 2016 yatırım programı kapsamında Doğancılar Mahallesi'ne okul yapılacağını söyleyerek, 2016 yılı içerisinde temeli atılacak okul için köylülere "hayırlı olsun" dedi.

Sakarya'ya 21 yeni okul geliyor!

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015-2016 yılı çalışmaları ve yatırım hedeflerini anlatmak üzere düzenlenen basın toplantısında bu yıl yatırım programına alınan okullar açıklandı. Bu yıl yapılması planlanan 21 okul bulunduğu belirtildi.

Kocaeli'de 24 derslikli 3 yeni okul inşa edilecek!

2016 yılı bakanlık bütçe yatırımları kapsamasında yeni okul inşaatlarına ilişkin ihaleler sürüyor. İzmit, Başiskele ve Körfez ilçede inşa edilecek üç yeni okulun yapım işi ve çevre düzenlemesiyle ilgili ihaleler gerçekleştirildi.

Kızılcahamam'daki okul inşaatlarında son durum!

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Kızılcahamam ilçe merkezinde bir okulda yer değişikliği yapılırken bir yeni okul ise eğitim öğretime açıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Antalya Kepez’de iki mahalleye okul yapıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

Elbistan 1/5000 Nazım İmar Planı itirazları için son gün 14 Ocak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Elbistan İlçesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına itiraz dilekçelerinin 14 Ocak 2016 tarihi mesai bitimine kadar verileceği belirtildi.

Elbistan Yeni Hükümet Konağı 2016'da açılacak!

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni hükümet konağının inşaat çalışmalarına kış aylarında da devam edileceğini belirterek, “İnşallah 2016 yaz aylarında bu güzel projeyi teslim alacağız” diye konuştu.

elbistan 2016 okul projelerinde son durum Haberi

elbistan 2016 okul projelerinde son durum

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Elbistan’da yapımı süren yeni eğitim kurumlarının tamamlanıp, eğitim ve öğretime açılması halinde derslik başına düşen öğrenci sayısının 40’tan 26’ya düşeceğini ifade eden Kaymakam Tuncay Akkoyun, bu sayede eğitimdeki kalitenin daha da artacağını söyledi.


Kızılcaoba Mahallesi Taşoluk mevkiinde yapımı süren 58 Derslikli İmam Hatip Lisesi Yerleşkesi, Topraktepe İlkokulu binası, Bedir Efendi Hafızlık Kur’an Kursu ve Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Çok Programlı Lise­Uygulama Anaokulu ile Yunus Emre Mahallesi’ndeki 112 İstasyonu inşatlarını ziyaret eden Kaymakam Tuncay Akkoyun, inşaatların seyri hakkında detaylı bilgiler aldı.


Derslik başına düşen öğrenci sayısı 26’ya gerileyecek

Elbistan’da son yıllarda eğitim alanında önemli yatırımların yapıldığını, bu yatırımlara hayırseverlerin de destek olduğunu belirten Kaymakam Tuncay Akkoyun, eğitim...