05 / 05 / 2024

Elbistan OSB 1. etap

Elbistan OSB 1. etap

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 57 hektarlık 1. etabında 21 firmaya arsa tahsisleri yapıldı. Müteşebbis Heyet Başkanı Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başkanlığında toplandı.

Elbistan OSB'ye 350 milyon TL'lik yatırım başvurusu!

Toplam alanı 112 hektardan oluşan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB), 57 hektarlık 1. Etabında yatırım yapmak için başvuruda bulunan 39 firmaya ait yatırım rakamları ve istihdam bilgileri açıklandı.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutunun inşası tam gaz! 

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden en çok etkilenen şehirlerden Malatya'da deprem konutları tüm hızıyla inşa ediliyor. Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutu yapılıyor. 

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan 609 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Elbistan'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Elbistan'ın 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde onaylandı ve imar planları askıya çıktı.

Tekirdağ Muratlı OSB'de 22.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi, Tekirdağ ili Muratlı İlçesi'nde bulunan Muratlı OSB'deki arsayı 22 milyon 174 bin 669 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Elbistan OSB 1. etap Haberi

Elbistan OSB 1. etap

Elbistan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda, OSB’de yatırım yapmak isteyen şirketlerin başvuruları görüşülerek, bu şirketlere arsa tahsisleri yapıldı.

21 yatırımcı firma arasında tekstil firmaları da yer alırken, OSB’deki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımların başlayacağı dile getirildi.


Müteşebbis Heyeti toplantısında yapılan bilgilendirmede; Elbistan OSB 1. etap alt yapı inşaat çalışmalarının yüzde 75 seviyesinde olduğu, 1. etap YG-AG elektrik şebekesi yapım işi çalışmalarının yüzde 90 seviyesinde olduğu iletildi. Ayrıca Elbistan OSB’nin su ihtiyacını karşılayacak olan isale su hattı ihalesinin ise 20 Kasım 2015 tarihinde yapılacağı bilgisi verildi. Arsa tahsislerinin yapılmasıyla, tahsis çalışmaları netlik kazanırken, bunların yanında Elbistan OSB revizyon imar planının ise bakanlık onay aşamasında olduğu belirtildi.

Elbistan OSB Denetim Kurulu raporları onaylanmasından sonra Organize Sanayi Bölgesi...