02 / 05 / 2024

elektriğim kesildi

elektriğim kesildi

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

Ankapark'ın elektriği borcu nedeniyle kesildi!

Ankara'da Melih Gökçek zamanında hayata geçirilen ve 750 milyon dolara mal olan Ankapark'ın elektriği borcu yüzünden kesildi...

Kayseri'de iskansız binanın elektriği kesildi!

Kayseri’de bir apartmanın sakinleri, binayı yapan müteahhit iskanı almadığı için kaçak elektrik kullandıklarını söyledi. 115 bin TL’lik borçla karşı karşıya gelen bina sakinlerinin elektriği kesildi.

Afyonkarahisar'da müteahhit TEDAŞ'a borcunu ödemeyince bina elektriği kesildi!

Afyonkarahisar'da bir müteahhidin TEDAŞ'a 62 bin liralık borcunu ödemediğinden yaptığı 114 dairelik bir sitenin elektriğinin kesildiği iddia edildi.

Avcılar Ambarlı'da riskli binalar yıkıldı!

Bakanlar Kurulu'nun 2005'te 'Afet Risk Alanı' ilan ettiği İstanbul Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde iki binanın daha yıkılmasına başlandı, 2 binanın da su ve elektriği kesildi.

Ambarlı'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Bakanlar Kurulu'nun 2005'te 'Afet, Risk Alanı' ilan ettiği İstanbul Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde iki binanın daha' yıkılmasına başlandı. 2 binanın da su ve elektriği kesildi.

Avcılar Ambarlı'da riskli binaların yıkımları başladı!

Bakanlar Kurulu’nun 2005’te ‘Afet Risk Alanı’ ilan ettiği İstanbul Avcılar’ın Ambarlı Mahallesi’nde iki binanın daha yıkılmasına başlandı, 2 binanın da su ve elektriği kesildi.

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

GAP Arena Stadı'nın elektriği kesildi!

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı stadın elektriğinin, 50 bin liralık faturanın ödenmediği gerekçesiyle kesildiği öğrenildi. Nabi Kırmızı, stadın devir sözleşmesinin iptali için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ettiklerin

Tunus'un bütün şehirlerinde elektrik kesildi!

Tunus Elektrik ve Gaz şirketi Genel Müdürü Reşid Bin Dali, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, ülke çapında yüksek gerilim hatlarında meydana gelen beklenmedik arıza nedeniyle elektriğin kesildiğini belirtti..

elektriğim kesildi Haberi

elektriğim kesildi

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? 


"Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


www.bedas.com.tr web adresinde Ödeme Noktaları butonu altında bulunan anlaşmalı ödeme noktalarına veya anlaşmalı bankalara elektrik fatura borcunuzun tamamını ödemeniz durumunda, EPDK’nın müşteri hizmetleri yönetmenliği mevzuatında belirtilen süre içerisinde yeniden enerji verilmektedir.


Evdeki hastanın durumu ile ilgili hastane raporu ve müşteri numarası ile birlikte en yakın Müşteri Hizmetleri Merkezimize yazılı başvuru yapabilirsiniz.


Yanlış abonenin elektriğinin kesilmesi..

Abone ile perakende satış sözleşmesinin yapılması sırasında güncel adres tanımlamalarının ve sayaç numara bilgilerinin hatalı olarak kayıt altına alınması sebebiyle yanlış abonenin elektrik enerjisi kesilebilmektedir. 


Böyle bir sorun yaşanması durumunda müşterinin abone bilgileri ve güncel iletişim bilgilerini bağlı...