02 / 05 / 2024

elektrik affının son günü ne zaman

elektrik affının son günü ne zaman

Eylül 2014'te Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile af getirilen vergi ve alacaklar arasında elektrik borçları da bulunuyor. Peki, elektrik affının son günü ne zaman?

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Emlak vergisi yapılandırması için bugün son gün!

Emlak vergisi borcu olan vatandaşların vergi affından yararlanması için verilen süre bugün sona eriyor. Bugün son günü olan affa başvuranların borçları yapılandırılıyor. 

İmar affının son tarihi ne zaman?

İmar affı başvuruları 8 Haziran 2018 tarihinde saat 13:00 itibari ile e-devlet kapısından alınmaya başlandı. Peki, imar affının son tarihi ne zaman?

Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

Sosyal Konut Projesi Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerin iş birliği ile hayata geçiriliyor. 25 bin konuttun yer aldığı Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya başvuruları bugün son!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 88adet konut kura ile satışa sunulacak. TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya başvuruları bugün son.

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün son!

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün son. Toplamda 87 adet konutun açık artırma usulüyle satışa sunulacağı projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi başvuruları yarın son!

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi başvuruları yarın son. Aylık taksitlerin 804,80 TL'den başladığı projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Ankara TİMAKADEMİ2023 çalışmalarının son durağı oldu!

'TİMAKADEMİ2023'ün son durağı Ankara'da, başkentin teknoloji altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile bir ihracat ve teknoloji merkezi olabileceğine dikkat çekildi.

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün. Toplam 240 adet bağımsız bölümün satışa sunulacağı Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Çadırı başvuruları yarın son!

Dükkan, ofis ve konutların açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı başvuruları yarın son. Tek fiyat uygulaması yapılan projede toplam 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları bugün son!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları bugün son. Aylık 483,49 TL taksitlerle konut sahibi olunabilen TOKİ Edirne Fırınlarsırtı'nda yer alan 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için yarın son gün. Toplamda 78 adet dairenin satışa sunulduğu projede yüzde 12 peşinatta, kalan kısım için 180 ay vade imkanı sunuluyor.

elektrik affının son günü ne zaman Haberi

elektrik affının son günü ne zaman

Elektrik affının son günü ne zaman?

Eylül 2014'te Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile af getirilen vergi ve alacaklar arasında elektrik borçları da bulunuyor.


Elektrik affından yararlanmak isteyen kimselerin başvuru tarihini kaçırmamaları gerekiyor. Bilindiği üzere, 30 Kasım'da sona erecek başvuru dönemi, bu tarihte alınan bir karar ile uzatılmıştı. Peki, elektrik affının son günü ne zaman?


Elektrik affının son günü, 31 Aralık 2014 olup, kalan 1 hafta içerisinde yapılandırma için müracaatların yapılması gerekiyor.


Elektrik affı Torba Yasada geçici madde 2'de düzenleniyor:

GEÇİCİ MADDE 2 – (1) a) 12/11/2012 tarihli ve 6360 sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna istinaden tüzel kişiliği sona eren mahallî idareler ve bunlara bağlı...