01 / 05 / 2024

Elektrik dağıtımında tarife

Elektrik dağıtımında tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) dolar kurundaki artış nedeniyle “zor günler” geçirdiklerini belirten elektrik dağıtım şirketlerinin beklediği tarife dönemi ve itfa kararlarını açıkladı.

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Aktif Bank’tan elektrik dağıtım sektörüne özel kira sertifikası!

Aktif Bank, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ adına oluşturduğu program çerçevesinde 135 milyon liralık kira sertifikası ihracı yaptı.

Özak GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Sinpaş GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akiş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platfotmu'nda kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.

Akfen GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akiş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

İntema İnşaat kar payı dağıtım bildirisini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat kar payı dağıtım bildirisini yayınladı.

Vakıf GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul kar dağıtım tablosunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Elektrik dağıtımında tarife Haberi

Elektrik dağıtımında tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) dolar kurundaki artış nedeniyle “zor günler” geçirdiklerini belirten elektrik dağıtım şirketlerinin beklediği tarife dönemi ve itfa kararlarını açıkladı. Yeni uygulama dönemi, 2016’dan itibaren 5 yıl olacak. Dağıtım şirketleri, bu dönemde yapacakları yatırımları, tarifeler üzerinden abonelerden 10 yıl içinde geri alacaklar.


Kocaeli...