13 / 05 / 2024

elektrik elektronik sektörü ne durumda

elektrik elektronik sektörü ne durumda

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nden ( TET ) yapılan açıklamaya göre, Elektrik-elektronik sektörünün, bu yılın ilk 4 ayında 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiği belirtildi.

Elektrik-elektronik sektöründen ilk çeyrekte 3 milyar dolarlık ihracat!

Elektrik-elektronik sektörünün ihracatı, 2014 yılının ilk çeyreğinde 2 milyar 947 milyon dolara ulaştı. Sektör, mart ayında yüzde 16,5 artışla 1 milyar 79 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!

iyzico, Dogma Alares ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) iş birliğiyle hazırladığı ‘2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan rapora bakıldığında, e-ticaret sektörünün 800 milyar TL’ye ulaştığı görüldü.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Elektrik-elektronik ihracatında hangi il şampiyon oldu? İhracat kasım ayında %13 arttı!

Elektrik-elektronik sektöründe ihracat rakamları yükselişe geçerek yüzde 13 oranında artış gerçekleştirdi. Peki en çok ihracat hangi ülkelere yapıldı? Elektrik – elekronik sektöründe hangi il ihracat şampiyonu? İşte detaylar…

Elektrik sektöründe büyük skandal! Milyarlarca lira iade edilecek

Elektrik sektöründe üretici şirketler ve perakendecilerin milyarlarca lira haksız kazanç elde ettikleri bir skandal patlak verdi. EPDK'nın konuyla ilgili çalışması sürürken bu şirketlerin de elde ettikleri kazançları iade edeceği bildirildi.

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Resul Özkaya tarafından kuruldu.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

elektrik elektronik sektörü ne durumda Haberi

elektrik elektronik sektörü ne durumda

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nden (TET) yapılan açıklamaya göre, elektrik-elektronik sektörü, nisan ayındaki başarılı performansıyla geçen yılın aynı dönemine kıyasla ihracatını yüzde 18,5 artırdı ve 1 milyar 107 milyon dolarlık ihracata imza attı. Bu dönemde en fazla ihracat İngiltere, Almanya ve Irak’a yapılırken bu ülkeleri Fransa, Türkmenistan, Cezayir, İspanya, İtalya, Rusya, Azerbaycan-Nahcivan takip etti. Cezayir yüzde 100 ihracat artışıyla dikkat çekerken, Avrupa önemini korudu.


Beyaz eşya 310 milyon dolar, tüketici elektroniği 276 milyon dolar, kablo 193 milyon dolar ve elektrik elektronik üretim ve dağıtım ekipmanları ise 328 milyon dolar ile sektör ihracatından pay aldı.


Ocak - nisan dönemindeki elektrik-elektronik sektörü ihracatı ise 4 milyar 54 milyon dolara yükseldi. Yıl geneline bakıldığında da en fazla ihracat yapılan ülkelerin başında yine İngiltere,...