21 / 05 / 2024

Elektrik faturası düzenlemesi resmi gazete

Elektrik faturası düzenlemesi resmi gazete

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektrik faturasına zam mı gelecek? Elektrik faturasında zam var mı?

Elektrik faturaları son dönemde yüksek gelmeye başladı. Vatandaşlar elektrik faturasına yeni bir zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte elektrik faturalarıyla ilgili son durum.

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturası düzenlenmesi! İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturasında düzenlemeye gidildi. İşte detaylar!

Elektrik faturası uçuşa geçenler dikkat! Bunu yaparsanız faturanız tak diye düşüyor

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerinin hesabını yapıyorlar. Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlara çok önemli bir öneri yapıldı.

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Elektrikte yeni tarife devrede! Peki faturalar nasıl gelecek?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği elektrik faturası düzenlemesi hayata geçti. Peki yapılan indirimlerin faturaya yansıması nasıl olacak? İşte merak edilenler...

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat sektörünün sorunlarını fiyat farkı düzenlemesi çözecek mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ayşe Çelikbaş, bugünkü köşesinde fiyat farkı düzenlemesini kaleme aldı. İşte Ayşe Çelikbaş'ın 'Fiyat farkı düzenlemesi mevcut sorunları çözmeye yetmez' başlıklı yazısı...

İlave fiyat farkı düzenlemesi inşaat sektörü için hayal kırıklığı oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı M. Erdal Eren, ilave fiyat farkı düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TOKİ sözleşmelerinde süre uzatımı ve fiyat farkı düzenlemesi müjdesi!

TOKİ sözleşmelerinde süre uzatımı ve fiyat farkı düzenlemesi müjdesi geldi. Buna göre, yapılmayan iş miktarı için süre uzatımı ve fiyat farkı verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı tarafından düzenlemeler gerçekleştirilebilecek. 

Elektrik faturası 140 TL ve üzeri gelenle müjde! Bunları yaparsanız...

Elektrik faturası 140 lira ve üzeri gelenlere müjde geldi. İşte daha az ödemek için yapmanız gerekenler...

Otomotivde ÖTV düzenlemesi: Matrah limitleri değiştirildi!

Otomotivde ÖTV düzenlemesi yapıldı. Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarına ara kademeler eklenmesiyle matrah limitleri değişti. İşte o düzenleme...

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Elektrik faturası düzenlemesi resmi gazete Haberi

Elektrik faturası düzenlemesi resmi gazete

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’na ilişkin kurul kararı bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merakla beklenen karara göre, Enerji Piyasa Düzenleme Kurulunun 31 Ocak 2022 tarihli toplantısında; 31 Aralık 2021 tarihli ve 10707 sayılı Kurul Kararı ile mesken alçak gerilim tek zamanlı abone grubu için faturaya esas günlük ortalama 5 kWh şeklinde belirlenmiş olan tüketim miktarının, 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren düzenlenecek olan faturalar için günlük ortalama olarak 7 kWh şeklinde güncellenmesi için karar verildi.

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Sanayi tesislerine müjde! Elektrik...