30 / 04 / 2024

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’na ilişkin kurul kararı bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merakla beklenen karara göre, Enerji Piyasa Düzenleme Kurulunun 31 Ocak 2022 tarihli toplantısında; 31 Aralık 2021 tarihli ve 10707 sayılı Kurul Kararı ile mesken alçak gerilim tek zamanlı abone grubu için faturaya esas günlük ortalama 5 kWh şeklinde belirlenmiş olan tüketim miktarının, 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren düzenlenecek olan faturalar için günlük ortalama olarak 7 kWh şeklinde güncellenmesi için karar verildi.

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Sanayi tesislerine müjde! Elektrik kısıtlaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön