02 / 05 / 2024

elektrik kesildi

elektrik kesildi

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Kayseri'de iskansız binanın elektriği kesildi!

Kayseri’de bir apartmanın sakinleri, binayı yapan müteahhit iskanı almadığı için kaçak elektrik kullandıklarını söyledi. 115 bin TL’lik borçla karşı karşıya gelen bina sakinlerinin elektriği kesildi.

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

İstanbul elektrik kesintisi 31 Mart 2015 ne kadar sürecek?

Türkiye'de bir çok noktada elektrik sistemi çöktü. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa'nın da aralarında bulunduğu pek çok ilde elektrikler kesildi. Peki İstanbul elektrik kesintisi 31 Mart 2015 ne kadar sürecek?

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Kocaeli Bağçeşme'deki elektrik kesintileri devam ediyor!

Kocaeli Bağçeşme’de uzun bir süre elektrik kesildi. Yaşanan elektrik kesintisinin sebebini öğrenmek isteyen vatandaşları Seda ş’ın acil telefon hattı 186'yı aradılar fakat bir sonuc alamadılar.

Otis ile elektrik kesildiğinde dahi asansörünüzü kullanabileceksiniz!

Enerji tasarrufu konusunda bir ilke daha imza atan dünyanın lider asansör markası Otis, yenilikçi ürünü ‘Gen2 Switch’ ile sektörde yepyeni ve yemyeşil bir dönem başlatıyor.

Tunus'un bütün şehirlerinde elektrik kesildi!

Tunus Elektrik ve Gaz şirketi Genel Müdürü Reşid Bin Dali, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, ülke çapında yüksek gerilim hatlarında meydana gelen beklenmedik arıza nedeniyle elektriğin kesildiğini belirtti..

DEDAŞ, borçlarını ödemeyen 2 il ve 18 ilçe belediyesinin elektriğinin kesildiğini duyurdu!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) borçlarını ödemeyen 2 il ve 18 ilçe belediyesinin elektriklerinin kesildiğini bildirdi. DEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, şirketin belediyelerden alacağının 130 milyon lirayı aştığı belirtildi...

Mardin Belediyesi'nin 4 milyon lirayı aşkın borcu yüzünden elektriği kesildi!

Mardin Belediyesi hizmet binasının Dicle EDAŞ’a olan 4 milyon 284 bin TL elektrik borcu yüzünden elektrikleri kesildi. Bir haftadan beri elektrikleri kesilen Mardin Belediyesi enerji ihtiyacını jeneratörler üzerinden gidermeye çalışıyor...

elektrik kesildi Haberi

elektrik kesildi

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? 


"Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


www.bedas.com.tr web adresinde Ödeme Noktaları butonu altında bulunan anlaşmalı ödeme noktalarına veya anlaşmalı bankalara elektrik fatura borcunuzun tamamını ödemeniz durumunda, EPDK’nın müşteri hizmetleri yönetmenliği mevzuatında belirtilen süre içerisinde yeniden enerji verilmektedir.


Evdeki hastanın durumu ile ilgili hastane raporu ve müşteri numarası ile birlikte en yakın Müşteri Hizmetleri Merkezimize yazılı başvuru yapabilirsiniz.


Yanlış abonenin elektriğinin kesilmesi..

Abone ile perakende satış sözleşmesinin yapılması sırasında güncel adres tanımlamalarının ve sayaç numara bilgilerinin hatalı olarak kayıt altına alınması sebebiyle yanlış abonenin elektrik enerjisi kesilebilmektedir. 


Böyle bir sorun yaşanması durumunda müşterinin abone bilgileri ve güncel iletişim bilgilerini bağlı...