01 / 05 / 2024

elektrik ödeme

elektrik ödeme

Elektrik abonelerinin aksine doğalgaz aboneleri borcuna sadık. Gaz aboneleri fatura kesim tarihini takip eden 25 günde borcunu kapatıyor. GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan, 10 milyon abonenin yüzde 70’inin zamanında ödeme yaptığını belirtti...

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Elektrik Faturası Ödeyerek Para Kazanın: Online Bankanın Kampanyası!

Banka, müşterilerine her ay ödedikleri elektrik faturaları için ödül verecek. Otomatik ödeme talimatı verenlere hediye para yatırılacak. Ayrıntılar kampanya duyurusunda belirtildi.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...

Dar gelirli ailelere devlet tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Bu kapsamda elektrik faturasını ödemekte zorlanan aileler için fatura yardımı da gerçekleştiriliyor. Destek kapsamında, belirlenen şartlar dahilinde 4 kişilik bir aileye 206 TL ödeme tapılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

Elektrik faturaları için devlet destek sunuyor. Dar gelirli vatandaşlar talep etmesi halinde fatura desteğinden faydalanabilecek. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştiriliyor. 2 kişilik aile için ödeme tutarı 103 TL oldu...

Flaş düzenleme! Elektrik ve doğalgaz faturaları erteleniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma sürecine girilmesi ile birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrasına alınacak şekilde değerlendirme yapılacak.

Konut hesabında ilk ödeme 2019'da yapılacak!

Yeni yılda vatandaşın hayatı kolaylaşacak. Konut, çeyiz hesabından ilk ödeme yapılacak. Ayrıca elektrik ve suda yüzbinlerce aboneyi ilgilendiren indirim de 2019'da yapılacak...

Elektrik faturası nerelerde ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların elektrik faturaları fatura veya ödeme bildirimi üzerinde belirtilen süre içerisinde ödeniyor. Peki, elektrik faturası nerelerde ödenir? İşte fatura ödeme yerleri..

Kesilen elektrik nasıl açtırılır?

Elektrik faturasını son ödeme tarihine kadar ödemeyenlerin elektriği belli bir süre sonra kesiliyor. Peki, elektrik abonesi elektriğini açtırabilir mi? Kesilen elektrik nasıl açtırılır? İşte yanıtı..

elektrik ödeme Haberi

elektrik ödeme

Elektrik dağıtım şirketleri her ay 33 milyon abonenin 15 milyonuna ihbarname gönderirken, doğalgaz aboneleri ödemelerini düzenli yapıyor. Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, 10 milyon abonenin yüzde 70’inin zamanında ödeme yaptığını belirterek, yüzde 22’sinin de gecikmeli olarak faturasını ödediğini kaydetti. Yüzde 7’lik abonenin ihbarnameyi gördükten sonra gazı kesilmeden önce ödemesini yaptığını kaydeden Arslan “Doğalgaz abonelerinin fatura kesim tarihini takip eden 25 gün içinde yüzde 99 gibi büyük bir bölümünün ödeme yaptığı söylenebilir” dedi. STAR’a açıklamalarda bulunan Arslan, doğalgaz dağıtım sektöründe, elektrik dağıtım sektöründeki gibi işin niteliğinden, tekniğinden kaynaklı büyük bir teknik kayıp bulunmadığını ifade etti.


Gazda kayıp elektrik gibi değil


Doğalgazda en büyük kayıpların ölçüm sistemlerinde zamana bağlı olarak oluşan ve faturalanamayan kayıp olduğuna dikkati çeken Arslan, 10...