03 / 05 / 2024

Elektrik Piyasındaki gelişmeler

Elektrik Piyasındaki gelişmeler

13 ARALIK 2013 - Elektrik Piyasası Kanunu sonrası Elektrik Piyasındaki gelişmelerin tartışılacağı sempozyum 19 Aralık 2013 Perşembe günü Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’ nda yapılacak...

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

Konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredecek?

Konut almak isteyenler konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredeceğini merak ediyor. İşte konut piyasasına ilişkin son gelişmeler...

Fındık fiyatlarında son dakika! 2024'te cepleri yakacak dev zam geliyor! 

Fındık fiyatlarındaki gelişmeler merak ediliyor. Sektör temsilcileri yeni yılda fındık fiyatlarına dev zam bekliyor. Peki son dakika fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Ekim 2023 fiyat listesi...

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Bağ-Kur tescil affında son durum ne? Tescil affı çıkacak mı? İşte son gelişmeler!

Bağ-Kur tescil affına ilişkin gelişmeler Bağ-Kur’lular tarafından yakından takip ediliyor. Esnaf ve sanatkârların vergi mükellefi olduğu andan itibaren Bağ-Kur'lu olma zaruriyeti varsa bile geçmişte vergi mükellefi ya da oda sicil kaydı olmasına karşın sayılmayan esnaflar bulunmuyor.

700 bin işçiye müjde! Hayaller gerçek oluyor! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi İşte son gelişmeler!

Kamuda çalışan 700 bin işçi için Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürerken, talepler masaya geldi. Tekliflerin bir tanesi öne çıkarken, bayramlarda ikramiye ödemesi yapılacağı öğrenildi. Belediye işçileri de bu kapsamda masaya geldi. İşte son gelişmeler!

Dolarla ilgili bomba gelişme... Elinde ve cebinde doları olanlar baksın

Dolar fiyatlarıyla ilgili bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dolar fiyatları bugün aniden arttı. Dolar alan vatandaşlar dolardaki gelişmeleri merak etmeye başladı. İşte dolar fiyatları hakkındaki son gelişmeler.

Altında flaş gelişme! Altın alacaklarla ilgili flaş gelişme! Analistler kendileri açıkladı

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Analistlerden altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi.

Ünlü ekonomistten iddia! Emtia fiyatlarındaki düşüş, Türkiye ekonomisine yarayacak!

Küresel piyasalarda son günlerde bazı emtia fiyatlarında belirgin düşüşler bazılarında ise dalgalanmalar yaşandı. Yaşanan bu gelişmeler, finansal yatırımcıları üzerken, Türkiye ekonomisi için ise son derece yararlı olduğu iddia edildi.

Altından sonra flaş gelişme! Hala almadıysanız koşun alın rekor bir fiyata gelecek

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından vatandaşlar yeni yatırım araçlarının ne olduğunu merak ediyor. Şu anda kullanımda olan bir yatırım aracıyla ilgili bomba iddialar ortaya atıldı. İşte gelişmeler.

Elektrik Piyasındaki gelişmeler Haberi

Elektrik Piyasındaki gelişmeler

13 ARALIK 2013-Elektrik Piyasası Kanunu sonrası Elektrik Piyasındaki gelişmelerin tartışılacağı sempozyum 19 Aralık 2013 Perşembe günü Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılacak. 


Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, ATO’da yeni kurulan Enerji Sektör Komitesi’nin Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü ile işbirliği halinde organize ettiği sempozyumda, elektrik enerjisi konusu ele alınacak. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılacağı sempozyumun birinci oturumunda, Elektrik Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş, ATO Başkanı Salih Bezci, ATO Enerji Sektör Komitesi Başkanı Kutay Kaleli, Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü Başkanı Süleyman Boşça birer konuşma yapacak. 


Sempozyumun ikinci oturumu “6446 Sonrası Yeni Elektrik Piyasası” başlığını taşıyacak. İkinci oturumda, Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü adına Mustafa Gürbüz, ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Erdal Saraçoğlu, EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanı...