14 / 05 / 2024

elektrik tarifeleri elektrik tarifesi açıklaması

elektrik tarifeleri elektrik tarifesi açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu elektrik tarifeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, devletin bütün nihai müşterileri bu sene de desteklemeye devam edeceğini bildirdi.

Dar gelirliler dikkat! Doğalgaz ve elektrik faturalarında gelire göre tarife dönemi geliyor!

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulamasının geçtiğimiz günlerde sonlandırılmasından sonra hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ duyurdu

BOTAŞ'ın yayımladığı ekim ayı tarife tablosuna göre; doğal gazda mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı abonelerin ekim tarifesi sabit bırakıldı. Elektrikte de tüm abone gruplarının 1 Ekim'den itibaren geçerli olan tarifeleri de aynı kaldı.

EPDK'den elektrik tarifeleri açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu elektrik tarifeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, devletin bütün nihai müşterileri bu sene de desteklemeye devam edeceğini bildirdi.

Konutlara bedava elektrik verin!

Elektrik fiyat tarifeleri son sekiz ayda ciddi düzeyde arttı. Konutlarda kullanılan elektriğin fiyatlarını gösteren mesken tarifesinde bu artış oranı yaklaşık yüzde 33 olarak belirlendi.

Elektrik tarifesi nasıl değiştirilir?

Mesken ve işyerlerinin elektrik faturaları mevcut tarifeleri üzerinden kullanım miktarına göre hesaplanıyor. Peki, elektrik tarifesi değiştirilir mi? Elektrik tarifesi nasıl değiştirilir? İşte elektrik tarifesi değişiklikleri..

Çok zamanlı elektrik tarifesi nedir?

Elektrik tarifeleri tek zamanlı ve çok zamanlı tarife olarak iki şekilde kullanılabiliyor. Peki, çok zamanlı elektrik tarifesi nedir? Çok zamanlı tarifeden enerji almak için ne yapılması gerekir?

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

Kiracı elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Elektrik Tarifeleri Yönetmeliği gereğince, elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gereliyor. Kullanıcı eğer kiracı ise, kiracının aboneliği üzerine alması gerekiyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Elektrik aboneliği için gerekenler!

Elektrik Tarifeleri Yönetmeliği kapsamında yer alan esaslara göre, elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gerekiyor. Peki elektrik aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Elektrik aboneliği için gerekenler nelerdir?

Anel Elektrik, 23 Mayıs'ta olağan genel kurul toplantısı yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü gerçekleştireceği olağan genel kurul toplantısı ile ilgili bilgilendirme dökümanını yayınladı

Beyhan-1 Hidroelektrik Santrali'nin elektrik sistemlerini Alstom yapacak!

Beyhan-1 Hidroelektrik Santrali'nin elektrik ve otomasyon sistemleri ile çevre ünitesini Alstom yapacak

Anel Elektrik, Yeni Doha Uluslararası Havaalanı için 21.6 milyon dolarlık mektup aldı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Yeni Doha Uluslararası Havaalanı için 21 milyon 666 bin 547 dolarlık sipariş mektubu aldıklarını açıkladı

Küçük ev aletlerinde hem görünüşe hem de elektrik harcamasına bakılıyor!

Küçük ev aletleri üreticisi Homend'in telefonla yaptığı araştırmaya göre, tüketiciler cihazların hem estetik görünmesini hem de az elektrik harcamasını istiyor. Homend Genel Müdürü Hakan Koçer, bu cihazların meskenin elektrik harcamasında önemli bir yer t

elektrik tarifeleri elektrik tarifesi açıklaması Haberi

elektrik tarifeleri elektrik tarifesi açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu elektrik tarifeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamada, son zamanlarda özellikle sosyal medyada kurum tarafındab bildirilen elektrik tarifeleri, dağıtım şirketlerinin bu süreçteki kazancı ve bu kazancın tüketicilerin elektrik faturasına etkisine yönelik gerçekle hiçbir ilişkisi olmayan haber ve yorumların bulunduğu bildirildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Dağıtım şirketleri, dağıtım şebekesini işletmek ve sürdürülebilirliğini sağlamak, arıza bakım ve onarım yapmak, bağlantı taleplerini karşılamak, gerekli şebeke yatırımlarını gerçekleştirmek ve tüm sistem kullanıcılarına ayrım gözetmeyen elektrik dağıtım ve bağlantı hizmetleri sunmakla görevlidir. Dolayısıyla dağıtım şirketi elektrik satışı yapmamaktadır. Dağıtım şirketi kargo işi yani taşımacılık ile görevlidir. Şebekenin işletilmesinden sorumlu şirkettir. Bu şirketler 21 adet...