21 / 05 / 2024

elektrik üreten çatı sistemleri

elektrik üreten çatı sistemleri

Yalçın Kaplan, " Normal bir eve gelen ortalama 100 liralık elektrik faturasını, elde edeceğimiz enerji tutarına eklersek, aylık güneşten elde edeceğimiz gelir 600 lira olacaktır" dedi.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Bakanlıktan açıklama geldi! Elektrik faturasını yüzde 35 düşürmek mümkün! Sadece bunları yapacaksınız!

Elektrik faturalarını olabildiğince aza mı indirmek istiyorsunuz. Ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız mutlaka haberimize bir göz atın! İşte detaylar!

55 milyon lira elektrik faturası ödedi kendi elektriğini üretmeye karar verdi

İlk 8 ayda 55 milyon liralık fatura ödeyen Kervan Gıda güneş tarlası kuruyor. Elektrik giderlerinin bir kısmını çatı sistemli güney enerjisiyle karşılayan şirket elektrik giderini azaltarak sıfırlamayı planlıyor.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

İran, en fazla kripto para üreten ülkelerden oldu!

İran, indirimli elektrik tarifeleri sebebiyle Çin, Rusya, ABD, Kazakistan, Kanada ve İzlanda'yla beraber en çok kripto para üreten 7 ülke arasında oldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

Türk Kızılay, Malatya'daki atıl fabrikayı barınma sistemleri üreten tesise dönüştürecek!

 Malatya'da, 1989'da tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası barınma sistemleri üreten tesise dönüşecek.

Yenilenebilir enerjiye nisanda 5 milyar liralık destek!

Türkiye'de yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üreten santrallere nisanda yaklaşık 5 milyar liralık destek sağlandı.

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kürşat Çürük tarafından kuruldu..

elektrik üreten çatı sistemleri Haberi

elektrik üreten çatı sistemleri


Denizli'de güneşten elektrik üreten sistemi, elektriğin bulunmadığı bölgelere kurarak, kırsal kesimdeki üreticileri elektrikle tanıştıran Pamsolar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan, her çatının güneşten elektrik üreten bir santral haline dönüştürülmesi gerektiğini söyledi. Sektöre sekiz yıl önce Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Temiz Enerji Evi'nde yaptıkları çalışma ile girdiklerini belirten Kaplan, güneş enerjisinden, elektrik üretilerek kullanılmasının milli bir kalkınma hamlesi olarak görülmesi ve bu konuda herkesin gayret göstermesi gerektiğini söyledi. Kaplan, "Denizli'de ürün çeşitliliği oluşturmak amacı ile sektör içerisinde yer alan firmalardan Erikoğlu Grubu, Acıpayam Ayaz köyündeki 'Güneş Tarlası'nı Haziran ayı içinde faaliyete geçirdi. Firma olarak biz de kuruluşumuzdan bugüne bine yakın aile için kurduğumuz panellerle, özellikle kırsal kesimde elektrik olmayan bölgeleri güneşten elektrik üreterek, elektrik enerjisi ile tanıştırdık" dedi.


Hesap ortada

Evlerin çatısına kurulacak...