02 / 05 / 2024

ELEKTRİK Üretim A.Ş hizmet alım

ELEKTRİK Üretim A.Ş hizmet alım

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) inşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/74437 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Açıköğretim ücretlerine zam geldi! Kayıt yaptıracak olanlar dikkat!

Açıköğretim Üniversitelerin’de 2022-2023 materyal ödemelerine zam geldi. Her yarıyıl ödenen materyal ücretine 112,50'ye varan oranda zam yapıldı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

Diyarbakır'a Türkiye'nin 3'üncü açık öğretim fakültesi geliyor!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini inşa ediceklerinin müjdesini verdi. Gül, birçok projesinin olduğunu da belirtti.

Manisa Kırkağaç'taki yol çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Küçükyaya ile Siledik Mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa Kırkağaç'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Sakarlı ve Kuyucak Mahalleleri arasındaki 1 buçuk kilometrelik yola bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa Kırkağaç'ın yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Alifakı Mahallesi’nin 3 kilometrelik yolunda sathi kaplama öncesinde temel çalışmasına başladı.

Şahinbey Mavikent kura sonucu 25 Aralık 2016 açıklandı mı?

Şahinbey Mavikent kura sonucu 25 Aralık 2016 açıklandı mı? Şahinbey Belediyesi alt gelir grubu için yaptırdığı Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün yapılacak. Şahinbey Mavikent 4. Etap kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Manisa Kırkağaç-Akhisar arası 6 kilometrelik yol asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç ile Akhisar birbirine bağlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın Mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

ELEKTRİK Üretim A.Ş hizmet alım Haberi

ELEKTRİK Üretim A.Ş hizmet alım

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) inşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/74437 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi. 

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü inşaat Emlak Daire Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2/F-1 Bahçelievler Çankaya Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye üç firma teklif verdi. 

Yaklaşık maliyeti 155.611,20 TRY olan ihaleye giren üç firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. Aliağa doğalgaz kombine çevrim santrali işletme Müdürlüğü Sosyal Sitesi misafirhane, lokal ve lojman binalarının yeniden yapımı için, proje, teknik şartname, metraj, keşif ve ihale dokümanlarının hazırlanmasına yönelik hizmet alımı için açılan ihalede en yüksek teklif 165.000,00 TRY, en düşük teklif 155.000,00 TRY verildi. 

4 E PROJE MİMARLIK MÜH.  MÜŞ. İNŞ. TAAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.  155.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...