06 / 05 / 2024

elektrik ve su aboneliği dask

elektrik ve su aboneliği dask

Afet Sigortaları Kanunuyla sigortalı konut sayısında artış yaşandı, 3,8 milyon olan zorunlu deprem sigortası poliçe sayısı, 4,4 milyona ulaştı

Elektrik ve su aboneliğini kesen konut sahibine büyük ceza!

Kiracı ve konut sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara her geçen gün farklı konular taşınıyor. Bazı konut sahipleri yüksek kira artışı ya da evden çıkmayı kabul etmeyen kiracıların elektrik ve suyunu keserek bezdirmeye çalışıyor. Ancak bu durumda ev sahibine tazminat cezası veriliyor

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Doğanhan Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanhan Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çalık tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirli, Hasan Kuş ve İsmail Yemişli ortaklığında kuruldu.

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim  Algül tarafından kuruldu. 

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Reza Rouh Gandom tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aydınlıoğlu tarafından kuruldu. 

Cb Elektronik Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Elektronik Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Canan Bedir tarafından kuruldu. 

elektrik ve su aboneliği dask Haberi

elektrik ve su aboneliği dask

18 Ağustosta yürürlüğe giren Afet Sigortaları Kanunuyla zorunlu deprem sigortasında patlama yaşandı. Kanunun yürürlüğe girdiğim tarihten itibaren 600 bin konut yeni sigorta yaptırdı.. DASK'ın ilk hedefi 2013 yılı içerisinde 5 milyon, 2014 yılı içerisinde ise 6 milyon poliçeye...