23 / 05 / 2024

elektrikler gidecek

elektrikler gidecek

Anadolu Yakası'nda yarın 7 ilçenin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek. İlk önce Sancaktepe'de olacak elektrik kesintisi önce İnönü Mahallesi'nde başlayacak ve en son olarak Geylani ve Çeçe Sultan Sokakları civarında bitecek.

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Arabuluculuk 1 Eylül'de resmen başlıyor: Hangi anlaşmazlıklar arabulucuya gidecek? 

Kira ve kat mülkiyeti hukuku kaynaklı uyuşmazlıklarda 1 Eylül tarihinden itibaren arabuluculuk dönemi başlıyor. Peki hangi anlaşmazlıklar arabulucuya gidecek? 

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! Bugün elektrikler mi gidecek! İşte 9 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 9 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bugün elektrikler kesilecek mi? 26 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 26 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Bugün nerede elektrikler kesilecek? İşte 25 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Elektrikler kesintisi! Bugün elektrikler kesilecek mi? İşte 24 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Elektrik gidecek ilçeler araştırılıyor. 24 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? İşte 22 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 22 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesintisi bugün ne kadar sürecek? 21 Mayıs 2023 elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 21 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Elektrik kesintisi sorgulama! İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? 20 Mayıs 2023 Cumartesi elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 20 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

elektrikler gidecek Haberi

elektrikler gidecek

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bugün uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle: "Sancaktepe'de 09.00-13.30 saatlerinde İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi, Cami, Okul civarına, Ceylan Caddesi, Park civarı, Uysal Cadde üzeri ve Ulaş İş Merkezi, 12.00-13.00 saatlerinde Eyüp Sultan Mahallesi, Kızılay, Ulubatlı Hasan caddeleri, Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi civarı, Pendik'te 09.00-13.30 saatlerinde Çamlık Mahallesi, Manolya Sitesi,Kurtköy Mahallesi, Gazi Caddesi, Güzel Evler Sitesi ve Ekmel Hazır Beton Fabrikası, 10.00-11.00 saatlerinde Çamlık Mahallesi, Cahit Zarifoğlu Caddesi, Nergiz, Yasemin ve Garden Park villaları, 12.00-13.00 saatlerinde Yenişehir Mahallesi, Sporkent, Ekgür Yapı ve Ataşkent siteleri, Kartal'da 09.00-13.30 saatlerinde Hürriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy ve Ozanlar caddeleri, Yamaç, Topçu, Aytaç, Doğa, Akasya, Alev, Birlik, Görgülü, Karaca, Emniyet, Park, Zeytinlik sokaklara, Selvi Konut Yapı...