29 / 04 / 2024

elektrikli ev aletleri ihracat

elektrikli ev aletleri ihracat

Kayseri sanayisi eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 23'lük artışla 168 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Eylül ayı ihracat rakamı bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 15,8 oranında arttı.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de aradığınız tüm elektrikli aletlerde dev indirim! BİM 16 Şubat aktüel ürünler kataloğu 

BİM 16 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de aranan tüm elektrik ev aletleri indirimde satılıyor. İşte BİM 16 Şubat 2024 Aktüel ürünler kataloğu...

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! A1*1'e bu hafta elektrikli moped geliyor...

A101 aktüel 18 Ocak Perşembe günü mağazalarda birçok indirimli ürün yerini alacağı duyuruldu. Bu hafta A101'e elektrikli moped, yemek masası takımı, buzdolabı ve küçük ev aletleri gibi birçok ürün gelecek. İşte, 18 Ocak Perşembe A101 aktüel ürünleri ve detaylar...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  

Beko'dan küçük ev aletlerinde büyük kampanya! Bu indirimler kaçmaz! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Haziran ayı kampanyalarını açıklayan Beko, robot süpürgeden buharlı ütüye, kahve makinesinden toz torbasız süpürgeye, tost makinesinden sıcak hava fritözüne, çok sayıda küçük ev aletine indirim uyguluyor. İşte Beko'nun indirime giren küçük ev aletleri...

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

elektrikli ev aletleri ihracat Haberi

elektrikli ev aletleri ihracat

Kayseri sanayisi eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 23'lük artışla 168 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Eylül ayı ihracat rakamı bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 15,8 oranında arttı. Bir önceki aya göre yüzde 23'lük artışın sevindirici olduğunu belirten Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, yıl sonu hedefine adım adım ilerlediklerini söyledi. Kayseri'den 2014 eylül ayında toplam 125 ülke ve dört serbest bölgeye ihracat gerçekleştirildiğini ifade eden Mustafa Boydak, ihracatta ilk üç sırayı Irak, Almanya ve İtalya'nın aldığını, ihraç edilen ürünlerin ise sırası ile elektrikli ev aletleri, demir-çeliksac- iletken-maden ve tekstil olduğunu söyledi. İhracatta ilk üçe giren firmaların da HES Hacılar, Boyteks Tekstil ve Boydak Dış Ticaret olduğunu kaydeden Boydak, ihracatçı firmalar listesine yeni...