03 / 05 / 2024

Elektrikte tam serbestleşme nedir

Elektrikte tam serbestleşme nedir

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, yılbaşında elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse konut abonelerine yüzde 37 daha fazla fatura yükü bineceğini söyledi.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

TEKCE'nin globaldeki büyüme yolculuğu tam gaz! 20'nci ofisini Dubai'de açtı!

TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ettiğini duyurdu. TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Yeni zam şampiyonu o oldu: Fiyatı sadece 1 ayda tam yüzde 31,03 arttı

Geçtiğimiz aylarda artan soğan fiyatları gündemi oldukça meşgul etmişti. Fakat mayıs ayının zam şampiyonu başka bir sebze oldu.  Fiyatı sadece 1 ayda tam yüzde 31,03 arttı! İşte detaylar...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Doları olanlar hemen bakın! 1 dolar 2 gün sonra tam bu kadar olacak! Gören inanamadı! 

Doları olanları ve dolar almak isteyenleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. 1 dolar 2 gün sonra tam bu kadar olacak! Gören inanamadı! Doları olanlar hemen bakın!

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

Altın fiyatlarında sıcak gelişme! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç TL? 12 Haziran 2022 güncel altın fiyatları!

Yatırımcılar tarafından en çok araştırılan konulardan biri olan altın fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Altında son durum merak ediliyor. Peki, gram altın, çeyrek altın, ata altın ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Çeyrek altın, gram altın, tam altın kaç TL? 2 Mayıs 2022 altın fiyatları!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında son durum ne oldu? Çeyrek altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 2 Mayıs 2022 altın fiyatları...

Emlak dünyasından kentsel dönüşüme destek!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu tekrardan gündeme geldi. Yetki belgeli emlak işletmeleri de kentsel dönüşüme tam destek vermeye hazır olduklarını duyurdu.

Sinpaş Gayrimenkul esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Panora GYO esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme değişikliği 28 Mart 2018 tarihli tescil sonrası esas sözleşme tam metni yayınlandı...

Elektrikte tam serbestleşme nedir Haberi

Elektrikte tam serbestleşme nedir

Enerjisa'nın 2015'te her alanda ciddi bir yol katettiğini belirten Mehmet Göçmen şunları söyledi: "Enerjisa devredeki rüzgar, doğal gaz ve hidroelektrik santrallerimizle yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip. Türkiye'nin en büyük serbest üreticisi. İnşaat halindeki 4 üretim projemiz; Tufanbeyli, Bandırma 2, Doğançay, Yamanlı 2016 ilk çeyreği itibariyle tümüyle faaliyete geçecek. Kurulu kapasitemiz de 3 bin 700 MW'ye ulaşacak. Yenilenebilir enerjinin payı da yüze 58'e ulaşacak. Enerjisa işlettiği 3 büyük dağıtım ve satış bölgesi ile 14 ilde 20 milyon kişiye dağıtım hizmeti sunuyor. Tedarik pazarında ise 9 milyon müşterimizle Türkiye elektrik pazarında liderliğimizi koruyoruz." dedi.


Devlet piyasa oyuncusu olsun Türkiye'nin elektrik sektörünün rekabetçi nitelik kazanmasına yönelik çok başarılı adımlar attığını belirten Göçmen "Önümüzdeki dönemde de bu yaklaşımın devam edeceğine olan...