24 / 07 / 2024

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği

Türkiye e-ticaret sektörünün yüzde 90’ını temsil eden Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), Türkiye’nin e-ticaret haritasını çıkardı

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Aslan tarafından kuruldu.

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!

iyzico, Dogma Alares ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) iş birliğiyle hazırladığı ‘2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan rapora bakıldığında, e-ticaret sektörünün 800 milyar TL’ye ulaştığı görüldü.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Loyt İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loyt İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kaygusuz tarafından kuruldu.

Rhm Lojistik İnşaat Otomotiv Yedek Parça Petrol Ürünleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhm Lojistik İnşaat Otomotiv Yedek Parça Petrol Ürünleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Rahmi Çintak tarafından kuruldu.

Mengü Yapı Malzemeleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengü Yapı Malzemeleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Nazif Can Çenesiz tarafından kuruldu.

Reş İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reş İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de  650 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Emre Öktem tarafından kuruldu.

Reş İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reş İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  ile Ozan Emre Öktem tarafından kuruldu.

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Haberi

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği

Farklı kategorilerdeki e-ticaret sitelerinin verilerini kapsayan ETİD araştırmasına göre,  e-ticaret sitelerini kullanan kadınlar en çok giysi ve dekoratif ürün alışverişi yaparken, erkekler daha çok fonksiyonel ve teknolojik ürünler satın alıyor. Türkiye’de internet üzerinden alışverişin yüzde 77’si Marmara, Ege ve İç Anadolu olmak üzere üç bölgede gerçekleşiyor.


Önde gelen 34 siteden oluşan üye ağıyla e-ticaret sektörünün büyük bir kısmını temsil eden Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), Türkiye’nin e-ticaret haritasını çıkardı. ETİD verileri, özel alışveriş (Private shopping) siteleri, fırsat siteleri, sanal yapı marketler, perakendeciler ve tüketiciden tüketiciye satış yapılan (C2C) siteler gibi farklı e-ticaret kategorilerini kapsıyor. Bu verilere göre, e-ticaret sitelerini kullanan kadınlar en çok giysi ve dekoratif ürün alışverişi yaparken, erkekler daha çok fonksiyonel ve teknolojik ürünler satın alıyor.


ETİD verileri, Türkiye’de...